18:22 Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πανηγυρισμοί για τον Ερντογάν μέσα στην Αγία Σοφία

Πανηγυρισμοί για τον Ερντογάν μέσα στην Αγία Σοφία

Μέσα στην Αγία Σοφία συγκεντρώθηκαν υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να πανηγυρίσουν την νίκη του για τις εκλογές στην Τουρκία.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν υποστηρικτές του Ερντογάν να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν για την νίκη του μέσα στην Αγία Σοφία που πλέον λειτουργεί ως τζαμί.

Δείτε το Βίντεο εδώ:

https://twitter.com/dailyislamist/status/1662882758912344066?cxt=HHwWhIC8weLD35MuAAAA

Μάλιστα, η πρόκληση πρόκειται να επισημοποιηθεί καθώς για το πρωί της Δευτέρας (29/5) έχει προγραμματιστεί από το εκλογικό επιτελείο του Ταγίπ Ερντογάν η μετάβασή του στην Αγία Σοφία η οποία πλέον λειτουργεί και ως τέμενος, προκειμένου να προσευχηθεί. Το γεγονός μάλιστα αναμένεται να συνδυαστεί και με μια μεγάλη φιέστα από την πλευρά των υποστηρικτών του

Με καταμετρημένο το 99,2% στην επικράτεια ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο νικητής των τουρκικών εκλογών για μία ακόμα τρίτη συνεχόμενη φορά καθώς συγκεντρώνει το 52,08% των ψήφων.

Χιλιάδες οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν βγει σε όλους τους δρόμους της Τουρκίας για να πανηγυρίσουν την μεγάλη νίκη του τούρκου προέδρου που θα μείνει στο τιμόνι της χώρας για ακόμη πέντε χρόνια.

Κιλιτσντάρογλου: «Δεν θα δαμάσει την βούλησή μας ένας ολιγάρχης»

«Δεν μπορούσα να μας επιτρέψω να μας οδηγήσουν στη διχόνια. Δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό, όταν τα ψυγεία των πολιτών ήταν άδεια. Πάντα βοηθούσα για να έχετε ευμάρια και ευημερία» είπε μετά την ήττα του στις τουρκικές εκλογές ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ενώ συνέχισε λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Τώρα θέλω να σας ζητήσω κάτι: Για τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας, για τον αγρότη και τον βιοτέχνη μας, να συνεχίσουμε τον δημοκρατικό αγώνα. Ζήσαμε την πιο άδικη διαδικασία των τελευταίων ετών.

Δεν θα δαμάσει την βούλησή μας ένας ολιγάρχης».

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας