More

  Παπαχρήστος για Παπαγγελόπουλο: «Είναι σουπιά»

  Σε ένα εκτενές άρθρο στα «ΝΕΑ» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος καταδικάζει τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον ως “σουπιά” που “πετάει το μελάνι του” σε οποιαδήποτε κατεύθυνση για να “θολώσει τα νερά”.

  Ο κ. Παπαγγελόπουλος στη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου έκανε αναφορά στον δημοσιογράφο κ. Παπαχρήστο και στους υποτιθέμενους “κρυφούς λογαριασμούς του”.

  Σχετικά Άρθρα:

  Παπαγγελόπουλος στη Βουλή: «Εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος μου» 

  Σημέρα η ψηφοφορία για τη διεύρυνση κατηγορητηρίου για τον Παπαγγελόπουλο

  Παπαγγελόπουλος: Αναγκάστηκε να απαρνηθεί τους «μαθητές» του

   

  «Οι σουπιές διαθέτουν την ικανότητα να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το περιβάλλον τους και να εκκρίνουν μελάνι όταν κινδυνεύουν», λέει στην αρχή του άρθρου του ο κ. Παπαχρήστος.

  «Μια τέτοια “σήπια μελανοφόρος”, δίποδη, ονόματι Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, εμφανίστηκε χθες στην Βουλή. Και πάνω στον πανικό της για τα επερχόμενα τα οποία δεν πρόκειται να αποφύγει ό,τι και να κάνει, ό,τι και να λέει, με εμφάνισε ως κάτοχο κρυφού λογαριασμού (χωρίς περεταίρω εξηγήσεις και πληροφορίες ώστε να μπορέσω με τη σειρά μου να τον αναζητήσω αυτόν τον “κρυφό λογαριασμό” και να οικειοποιηθώ ό,τι έχει μέσα – χωρίς κανέναν δισταγμό, παραδέχομαι)», σχολιάζει ο κ. Παπαχρήστος.

  «Τον “κρυφό λογαριασμό”, δεν τον ήξερε ο ίδιος αλλά του τον ανέφερε, όπως λέει ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο εισαγγελέας Αθανασίου, στον οποίο ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε “να μην με αδικήσει γιατί έχουμε καλές σχέσεις”», αναφέρει στο άρθρο με βάσει την χθεσινή δήλωσή του στην Βουλή.

  Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το άρθρο του κ. Παπαχρήστου, ο εισαγγελέας κ. Αθανασίου είχε καταθέσει στα τέλη Ιανουαρίου στην Προανακριτική της Βουλής, τα εξής:

  «Θα σας αναφέρω ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε μία από τις επισκέψεις μου στο γραφείο του κ. Παπαγγελόπουλου, που ήταν αν θυμάμαι καλά στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Λίγο πριν αποχωρήσω από το γραφείο του μου λέει, “Δεν μου λες σε βάρος του Παπαχρήστου του δημοσιογράφου έχεις τίποτα;” Του λέω “Όχι δεν έχω” και μου λέει “Δεν κοιτάς να φτιάξεις;”».

  Ο κ. Παπαχρήστος επισημαίνει επίσης για όποιον πιστεύει «τα ψεύδη του κ. Παπαγγελόπουλου», ότι εδώ και 25 χρόνια καταθέτει ανελλιπώς διαυγέστατη δήλωση «πόθεν έσχες» την οποία δεν έλεγξαν και ποτέ.

  Ο κ. Παπαχρήστος γράφει ότι έχει συγκεντρώσει πολλές περιπτώσεις υπουργών επί ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν «να τον ακυρώσουν πολιτικά και επαγγελματικά και να τον διαλύσουν οικονομικά, ηθικά και κοινωνικά». Επισημαίνει επίσης ότι όταν ο υπουργός χρησιμοποίησε εφοριακό αποσπασμένο στο γραφείο του ώστε να διενεργήσει φορολογική έρευνα σε βάρους του μέσω εφορίας ανήκουσας στην Ανατολική Αττική, “άφησε” το αποτύπωμά του στο TAXIS και για να αποδείξει ότι αυτός δεν είχε κάποια σχέση έστειλε τον εφοριακό στην οργανική του θέση σε νομό της Πελοποννήσου.

  Ο κ. Παπαχρήστου ολοκληρώνει το άρθρο του δηλώνοντας ότι όλα αυτά έχουν ως μοναδικό στόχο να τον κάνουν να σιωπήσει.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Μύκονος: Πάρτυ, Djs και… ανύπαρκτα μέτρα προστασίας!

  Μεγάλα πάρτυ όπως άλλοτε κάνουν τα beach bar στην Μύκονο παρουσία εκατοντάδων θαμώνων και... απουσία μέτρων προφύλαξης! Τα πάρτυ με τους guest DJs, τα ποτά...

  Β. Μπαταρλής: Το άλμπουμ του φύλακα – άγγελου όλων!

  Ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης Βαγγέλης Μπαταρλής απασχόλησε τα μέσα όταν την προηγούμενη Κυριακή έσωσε νεαρή από πνιγμό στον Άλιμο. Όμως είναι φύλακας -...

  Φρίκη στον Έβρο: Τρένο διαμέλισε 25χρονο

  Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε 25χρονο στο Τυχερό ‘Εβρου, όμως μεταδίδει το evros-news. Την 5-6-2020 και ώρα 09.40, επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη –...

  Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Ελένη Ράντου

  Για τη σεξουαλική παρενόχληση και τα πολλά χαστούκια που έχει δώσει σε σκηνοθέτες μίλησε η Ελένη Ράντου. «Επειδή έχω εκτεθεί πάρα πολύ με τις επαναλήψεις...

  Η υδροξυχλωροκίνη δεν ελαττώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης Covid-19

  H τρέχουσα στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 βασίζεται στην ταχεία αναγνώριση, την απομόνωση των επιβεβαιωμένων και ύποπτων περιπτώσεων, τον εντοπισμό των...