23:37 Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Παππάς: Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης για το ΕΣΡ – Η πρόταση της ΝΔ στέλνει μήνυμα συναίνεσης

Παππάς: Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης για το ΕΣΡ – Η πρόταση της ΝΔ στέλνει μήνυμα συναίνεσης

«Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης» για το ΕΣΡ, εκτίμησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή Live News της τηλεόρασης του «Ε».

Ο κ. Παππάς χαιρέτησε τη στάση της Νέας Δημοκρατίας να προτείνει πρόσωπο για την προεδρία του ΕΣΡ, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει χρόνος η ΝΔ να μετακινηθεί από το «παρών» στο «ναι». Παράλληλα, εκτίμησε ότι η πρόταση της ΝΔ στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα.

«Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ, και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι αν αυτός ακυρωθεί πρέπει να επιστραφούν χρήματα στους υπερθεματιστές.

«Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε», είπε ο κ. Παππάς και επεσήμανε πως «κάναμε λάθη αλλά αισθανόμαστε δικαιωμένοι».

Τέλος, σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται περί ανασχηματισμού, ανέφερε πως είναι στην ευχέρεια του πρωθυπουργού, και τόνισε πως τώρα έχουμε την δυνατότητα συγκρότησης του ΕΣΡ, καθώς και ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας