Παραλίγο ξύλο μεταξύ Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων!

Παραλίγο ξύλο μεταξύ Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων!

Με αποχώρηση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έληξε άδοξα η σύσκεψη των παραγόντων των τριών κορυφαίων ελληνικών ομάδων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για το μέλλον του μπάσκετ.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποχώρησε οργισμένος καθώς υποστήριξε ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας. «Δημητράκη θα σε τσακίσω», έλεγε σύμφωνα με τους «πράσινους» ο Σκινδήλιας, με τον Γιαννακόπουλο να γίνεται έξαλλος. Μάλιστα, καταγγέλλει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να μείνει στη σύσκεψη.

«Δεν είναι δυνατόν, είναι ντροπή! Όλα έγιναν μπροστά στον Υφυπουργό που δεν έκανε τιποτα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος στη συνέχεια δεν δίστασε να καλέσει ζωνταντά στον αέρα του Sport Fm τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναμετρηθούν εκτός υπουργείου, παρά το ότι έχει χειρουργημένο ώμο!

Από την πλευρά τους στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, κάτι που διαψεύδεται από τους “πράσινους”.

Σχόλια