1:12 Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Παραμένουν τα προβλήματα στη Θεσσαλονίκη - Χωρίς λεωφορεία πολλές περιοχές λόγω του χιονιά

Παραμένουν τα προβλήματα στη Θεσσαλονίκη - Χωρίς λεωφορεία πολλές περιοχές λόγω του χιονιά

Τους ρυθμούς τους προσπαθούν να βρουν και πάλι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, μετά από την τεράστια ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών λόγω της καταστροφικής κακοκαιρίας που «χτύπησε» τη συμπρωτεύουσα.

Τα προβλήματα ωστόσο, είναι πολλά και παραμένουν, ειδικά από τη στιγμή που το πυκνό χιόνι μετατράπηκε σε πάγο και έκανε ακόμη δυσκολότερη τη μετακίνηση.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, τα σχολεία θα ανοίξουν και πάλι τη Δευτέρα, για λόγους ασφαλείας.

Χωρίς λεωφορεία πολλές περιοχές λόγω του χιονιά

Σε 360, από τα 480 με 500, ανέρχονται τα αστικά λεωφορεία που κυκλοφορούν, από τις 5 το πρωί, στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τα επτά με αντιολισθητικές αλυσίδες, όπως επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης, γνωστοποιώντας ότι ακόμη κάποιες περιοχές δεν εξυπηρετούνται, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ειδικότερα, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις εξής περιοχές: Περιστερά, Λιβάδι, ‘Αγιος Αντώνιος, Λακκιά, Φιλοθέη, Αγία Παρασκευή, Μονοπήγαδο, Μονόλοφος, Λευκοχώρι, Στεφάνια και Εξαμίλι.

Για τρίτη ημέρα σήμερα δεν πραγματοποιείται το δρομολόγιο 22 στην ‘Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Οι αρμόδιοι στον ΟΑΣΘ βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να προβαίνουν άμεσα στις αναπροσαρμογές που απαιτούνται, ενώ τονίζεται ότι και σήμερα-για τρίτη ημέρα- ο οργανισμός λειτουργεί με σχέδιο εκτάκτου ανάγκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας