4:17 Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Παρατείνεται η προστασία της Folli-follie έναντι των πιστωτών της

Παρατείνεται η προστασία της Folli-follie έναντι των πιστωτών της

Παράταση της προσωρινής προστασίας έναντι μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης από πιστωτές της πέτυχε η Folli-Follie, κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας από το Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου συζητήθηκε η αίτηση επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης.

Παρόλο που οριστική απόφαση δεν ανακοινώθηκε, και αναμένεται προσεχώς, η Folli-Follie εξασφάλισε την παράταση των μέτρων προστασίας, εν αναμονή της επίμαχης απόφασης και προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα με πρόσθετα στοιχεία που της ζητήθηκαν.

Folli-Follie: O μάρτυρας-κλειδί αποκλειστικά στην ΜΠΑΜ

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των Δ. και Τζ. Κουτσολιούτσου καθώς και της QQuant, εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων που φέρει απαίτηση της Attica Βank, παρέθεσαν τις θέσεις των δύο πλευρών. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αναφέρθηκε η θέση της διοίκησης της Folli Follie πως πρέπει να ληφθούν υπόψη οι οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση 2018 και τα επικαιροποιημένα στοιχεία που της ζητήθηκαν, ενώ θεωρεί καταχρηστική την παρέμβαση των βασικών μετόχων.

Η άλλη πλευρά θεωρεί απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι μεταγενέστερες οικονομικές καταστάσεις 2019, συμπεριλαμβανομένων των παρατηρήσεων της PwC που διενήργησε τον έλεγχο.

Σκάνδαλο Folli-Follie: «Δεν θυμάμαι αν τα 80 χιλιάρικα ήταν σε μετρητά ή για φιλανθρωπική δωρεά» – Η έκθεση της PwC

Οικονο-λάτρης: Η εξυγίανση της Folli-Follie, οι εκλεκτικές «συγγένειες» και η περίφηµη MLS

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας