13:59 Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Παρέμβαση Κοτρωνιά για τη μη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας

Παρέμβαση Κοτρωνιά για τη μη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας

Την άμεση – κατεπείγουσα – παρέμβαση του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά προκάλεσε η αποκάλυψη του LamiaReport για τη μη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, λόγω απουσίας του γραμματέα!!!

Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι με τρείς (3) πλέον ιατροδικαστές και να μη γίνονται νεκροψίες.

Η επιστολή Κοτρωνιά στον Υπουργό Δικαιοσύνης:

 

«…….Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση και εσείς προσωπικά φροντίσατε να στελεχώσετε την υπολειτουργούσα Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας με δύο νέους ιατροδικαστές, το πρόβλημα παραμένει !!!

     Σήμερα η Προϊσταμένη Ιατροδικαστής επικαλούμενη ασθένεια της γραμματέως έδωσε εντολή να μην γίνουν οι προγραμματισμένες και η έκτακτη νεκροψία ενός βρέφους 5 μηνών, την οποία παραπέμπει στην αντίστοιχη Υπηρεσία της Πάτρας.

     Παρά το γεγονός ότι, οι δύο νέοι ιατροδικαστές προσφέρθηκαν να εκτελέσουν τα χρέη της γραμματέως η Προϊσταμένη έδωσε εντολή να μην γίνουν οι νεκροψίες.

     Σας παρακαλώ δώστε άμεσα λύση γιατί η τοπική κοινωνία η οποία υφίσταται το αποτέλεσμα της αδιανόητης γραφειοκρατικής συμπεριφοράς είναι αναστατωμένη και είναι άδικο για όλους μας να δίνουμε λύση και να μην την εφαρμόζουν τα εντεταλμένα όργανα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας