5:42 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

"Παρέμβαση" του Ρουβίκωνα μετά από καταγγελία σε ψητοπωλείο στου Ζωγράφου (βίντεο)

"Παρέμβαση" του Ρουβίκωνα μετά από καταγγελία σε ψητοπωλείο στου Ζωγράφου (βίντεο)

Παρέμβαση μετά από καταγγελία πρώην εργαζομένου σε ψητοπωλείο στου Ζωγράφου πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας.

Αυτό είναι το κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστότοπο αναρχικών ιδεών σχετικά με το συμβάν:

«Παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία: «Δούλεψα για λίγο διάστημα πέρσι. Ένα ένσημο την εβδομάδα. Το ήξερα όμως. Ένα βράδυ μου βγαίνει από στοπ ένα παλικάρι και σπάω μηχανάκι και μούτρα. Έπεσα με τα δόντια στο παράθυρο του οδηγού και το έσπασα. Ένα τετράγωνο από το μαγαζί τράκαρα.

Η αφεντικίνα το έμαθε και έτρεξε αμέσως όχι να δει αν είμαι καλά. Απλά για να μου πει να μην πω ότι δούλευα. Πήρε το κουτί και το έκρυψε. Πήρε τηλέφωνο και ακύρωσε το ασθενοφόρο για να μην καταγραφεί το συμβάν. Εμένα μου είπαν ψέματα ότι επειδή το μηχανάκι ήταν φίλου, δεν με καλύπτει η ασφάλεια (έτσι όπως ήμουν μέσα στα αίματα και με το κεφάλι έτοιμο να εκραγεί το πίστεψα), με έβαλαν στο αμάξι ενός σερβιτόρου και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μετά από αυτά εγώ χωρίς δουλειά με σπασμένα μούτρα και ένα μηχανάκι φίλου διαλυμένο. Κάπου πρέπει να τα πω παιδιά γιατί θα σκάσω. Είναι αργά πλέον να τους κάνω κάτι. Απλά να μην πάνε άλλα παιδιά να δουλέψουν στους απατεώνες».

 

Σχετικά άρθρα:

Ρουβίκωνας: Αφέθηκαν ελεύθερα τα 7 μέλη που είχαν συλληφθεί
Ρουβίκωνας: Άλλη μια επίθεση σε γραφεία εταιρείας σήμερα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας