22:34 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Παραίτηση Μαρινάκη από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Παραίτηση Μαρινάκη από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά
  • Παραιτήθηκε από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης
  • Αιτία η δικαστική υπόθεση που αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο
  • Συνεχίζει εξ αποστάσεως να υποστηρίζει τη δράση της παράταξης “Πειραιάς Νικητής”
  • “Δέχομαι πόλεμο λάσπης και έχω στοχοποιηθεί, αλλά δεν πρόκειται να λυγίσω”, τόνισε μπροστά στο Σώμα του Δ.Σ.

Την παραίτηση του από από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά υπέβαλε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Αιτία, όπως δήλωσε, είναι η δικαστική υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην οποία είναι κατηγορούμενο για σύσταση συμμορίας και στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρέστη ο ίδιος στη συνεδρίαση, ζήτησε και έλαβε τον λόγο και εξήγησε στο Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου τους λόγους της παραίτησής του.

Είπε χαρακτηριστικά πως δέχεται πόλεμο λάσπης και έχει στοχοποιηθεί και τόνισε ότι δεν πρόκειται να λυγίσει από όσα συμβαίνουν. Υπογράμμισε ότι η παράταξη της νυν δημοτικής Αρχής, «Πειραιάς Νικητής», κτίζει την επόμενη ημέρα της πόλης, «χωρίς δογματισμούς» και «ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια», ξεκαθαρίζοντας πως η δράση της θα συνεχιστεί χωρίς την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ έκλεισε την ομιλία του με αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη, λέγοντας χαρακτηριστικλά «Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν! Ο άνθρωπος αντέχει».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας