0:34 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Παρουσιάστηκε το νέο κόμμα "Πατριωτική Δημοκρατική Ενότητα"

Παρουσιάστηκε το νέο κόμμα "Πατριωτική Δημοκρατική Ενότητα"

Παρουσιάστηκε σήμερα το νέο κόμμα «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα».

Πίσω από την ίδρυση του κόμματος βρίσκεται το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα και στο κόμμα συνασπίζονται εκλογικά 20 και πλέον πολιτικές συλλογικότητες, δυνάμεις του δημοκρατικού πατριωτικού χώρου.

Η ίδρυση της «Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας» κρίθηκε αναγκαία από εθνικό καθήκον αγωνία και αγάπη προς την πατρίδα, επειδή η Ελλάδα στα χέρια των υπαρχόντων κομμάτων σε λίγα χρόνια θα καταρρεύσει δημογραφικά, πολιτισμικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, ως έθνος κράτος, θα συρρικνωθεί εδαφικά και θα λεηλατηθεί από υποτιθέμενους συμμάχους.

Πρώτη μετεκλογική πράξη του συστήματος, θα είναι η παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην Τουρκία. Είναι εθνικό και λαϊκό χρέος μας να αντισταθούμε, να αποτρέψουμε τις εθνικές τραγωδίες και να αγωνιστούμε για την πολιτική αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της Ελλάδας. Συμμετέχουμε στις εκλογές με ένα Εθνικό Ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από εκλεκτούς Έλληνες και Ελληνίδες.

«Το ΔΗΠΑΚ ειδικά ως καθοριστική συνιστώσα του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου εκφράζει εκτός των άλλων το προδομένο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και επαναφέρει τις σωστές γραμμές της πολιτικής παρακαταθήκης του σαν οργανωμένος πολιτικός φορέας με ευρύτατη συμπαράταξη σε ισότιμη βάση όλου του λαού που αντιστέκεται και κίνημα αφενός αποτροπής της αρπαγής της περιουσίας των Ελλήνων, κατάργησης των όρων της υγειονομικής δικτατορίας, υπεράσπισης της βαλλόμενης χριστιανοσύνης από την επέλαση της παγκοσμιοποίησης, υπεράσπισης του ελληνισμού στο σύνολο του και χάραξη εθνικής στρατηγικής για την επιβίωσή του.

Το σημερινό κομματικό κατεστημένο έχει κοινή συμπληρωματική ομοιοπολική πολιτική, συντήρησης του διεφθαρμένου και ξενόδουλου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, επειδή έχει τα ίδια ντόπια και ξένα αφεντικά και λειτουργεί ως υπαλληλικό τους προσωπικό! Στη «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα» ανατρέπουμε αυτή την ιστορικά επικίνδυνη πολιτική αντινομία συγκροτώντας τον Τρίτο Πόλο Εξουσίας του πολιτικού συστήματος.

Είμαστε το πολιτικό κέντρο, η Ενότητα είναι στόχος και μέσο άσκησης πολιτικής. Ενώνουμε τους Έλληνες και συνθέτουμε αρμονικά τα ιδεολογικά τους ρεύματα. Φιλοδοξούμε να γίνουμε το εθνικό κέντρο του ελληνισμού, προωθούμε το δίκτυο ενοποίησης του.

Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο που συμμετέχουμε!» αναφέρει το Κίνημα στην επίσημη ιστοσελίδα του εκπροσωπώντας  την ενότητα του λαού σε μια εθνική, πολιτική, κοινωνική, πολιτισμική, οικονομική, διαταξική παραγωγική και καταναλωτική συμμαχία. Μοναδικός αντίπαλος είναι η μεταπρατική αστική τάξη και οι πολιτικοί της υπάλληλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Παππάς: Ο κ. Καραμανλής θα μείνει στην ιστορία του σιδηροδρόμου με μαύρα γράμματα

Πηγές ΠΑΣΟΚ για Καρανικόλα: Από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας