8:07 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάρτι με μοντέλα στο τζακούζι για τον Νουριέλ Ρουμπινί

Πάρτι με μοντέλα στο τζακούζι για τον Νουριέλ Ρουμπινί

Μπορεί ο διάσημος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί να συνηθίζει να κάνει απαισιόδοξες προβλέψεις σχετικά με την παγκόσμια οικονομία, εστιάζοντας συχνά και στην ελληνική οικονομία, όμως, είναι γνωστός και για τα ξέφρενα πάρτι του με όμορφα μοντέλα και άφθονο αλκοόλ.

Όπως αναφέρει η αμερικανική New York Post ο Ρουμπινί συνήθιζε να διοργανώνει γιορτές με όμορφες καλεσμένες, τις οποίες διασκέδαζε στο τζακούζι που διατηρεί στην οροφή του πολυτελούς διαμερίσματός του στο Μανχάταν.

Ωστόσο, η μουσική, τα γέλια και η φασαρία που προέρχονταν συχνά από την ταράτσα του σπιτιού του προκάλεσε τους γείτονές, οι οποίοι προφανώς δεν ήταν καλεσμένοι στα πάρτι του οικονομολόγου.

Έτσι, το πιθανότερο είναι κάποιοι από τους δυσαρεστημένους γείτονες να κάλεσαν τις αρμόδιες αρχές ώστε να ερευνήσουν κατά πόσο ήταν νόμιμη η κατασκευή του τζακούζι στην οροφή.

Οι αρχές διαπίστωσαν πως ο Ρουμπινί δεν είχε λάβει την απαραίτητη άδεια, με αποτέλεσμα να τον υποχρεώσουν να καταστρέψει το τζακούζι αλλά και να πληρώσει πρόστιμο ύψους 600 δολαρίων.

Ο 55χρονος που αγόρασε το διαμέρισμα το 2010 έναντι 5,5 εκ. δολαρίων, σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός του δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την αγαπημένη του ασχολία, πέραν των δυσοίωνων προβλέψεων, και θα συνεχίσει να προσκαλεί καλλίπυγες νεαρές.

Όσο για το ζεστό νερό του τζακούζι, ούτε αυτό θα λείπει από τα πάρτι του καθώς αναμένεται να μεταφέρει την κατασκευή στο εσωτερικό της κατοικίας του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η New York Post, ο ίδιος ο Ρουμπινί υποστηρίζει πως τα μοντέλα που πηγαίνουν στα πάρτι του αγαπούν το μυαλό του και παρότι, όπως δηλώνει, «είμαι άσχημος τους έλκει το μυαλό μου. Είμαι ένας ροκ σταρ ανάμεσα στα φυτά».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας