7:41 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

ΠΑΣΟΚ: Η στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία

ΠΑΣΟΚ: Η στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο επισημαίνει πως σε οποιοδήποτε κόμμα που σέβεται το κράτος δικαίου, πρόσωπα που είτε έχουν καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη, είτε «παραληρούν» κατά των θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα «ήταν ήδη εκτός».

«Η προσωπική στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δημοσιογράφων και δικαστών από τον ομοτράπεζο και ομογάλακτο του κ. Τσίπρα, Παύλο Πολάκη, δεν έχουν σχέση ούτε με τη Δημοκρατία ούτε με το κράτος δικαίου», επεσήμανε η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Έρχονται, δε, σε συνέχεια δηλώσεων και άλλων ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το πως θα είναι η επόμενη φορά “είτε με το καλό είτε με το άγριο”, αλλά και της πλήρους κάλυψης στον ομόφωνα καταδικασμένο από την ελληνική Δικαιοσύνη, Νίκο Παππά, τον οποίον η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το ηθικό σθένος να θέσει εκτός ψηφοδελτίων», επισημαίνει ακόμη το ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση σχολιάζεται πως ο κ. Τσίπρας- που στην τελευταία συνέντευξή του «εμφανίστηκε δήθεν μετανοημένος για τη χειραγώγηση των θεσμών που συνειδητά επιχειρήθηκε επί διακυβέρνησής του»- όσο και αν «προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια ότι τάχα θα κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον κ. Πολάκη, δεν πείθει κανέναν».

Για άλλη μια φορά, καταλήγει το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, «η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται όχι απλά χορηγός αλλά μέγας ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΔ: Απαιτούμε διαγραφή Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση – «φωτιά» του Πολάκη: «Έχει προφανώς αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός μάχης»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας