17:23 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Αινιγματική η αντίδραση της Ρ. Πισπιρίγκου μετά το «κατηγορώ» του Μάνου Δασκαλάκη

Πάτρα: Αινιγματική η αντίδραση της Ρ. Πισπιρίγκου μετά το «κατηγορώ» του Μάνου Δασκαλάκη

«Δεν είδαμε κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον αδιάσειστο» λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αινιγματική έως περίεργη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά το «κατηγορώ» του Μάνου Δασκαλάκη, σχετικά με τα όσα είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη στο MEGA.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε σήμερα στο MEGA για το πώς αντέδρασε η 33χρονη κατηγορούμενη.

«Αυτό που απασχολεί τη Ρούλα είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και ποιος χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί και αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε για τον Δασκαλάκη», είπε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε ειλικρινής την περιγραφή του Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είναι ειλικρινής περιγραφή γιατί είναι όμοια και με περιγραφές που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο αλλά με περιγραφές που έχει δώσει ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος. Πράγματι, παρουσιάζεται από πολλές διαφορετικές πλευρές από αυτόπτες μάρτυρες ως μία στοργική και σε κάποια σημεία υπερπροστατευτική μητέρα. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει πως ήταν ιδανική στον ρόλο» δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος σχετικά με τα όσα περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πελάτισσά του, δεν αντέδρασε στα όσα είπε.

Αναφορικά με τις περιγραφές του Μάνου Δασκαλάκη για τη σχέση του ζευγαριού, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως είναι ίδιες με αυτές που έχει δώσει η κατηγορούμενη.

Δεν υπάρχει κίνητρο…

Στη συνέχεια ανέφερε πως εάν στραφούμε στο γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κακό στα τρία της παιδιά προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον του συζύγου της, «έχουμε ένα πρώτο περιστατικό με τη Μαλένα, το οποίο από παντού περιγράφεται πως έρχεται σε ένα χρόνο που το ζευγάρι είναι καλά».

«Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο που το λέει η ίδια και επιβεβαιώνει και ο σύζυγος ότι κατά το χρόνο που έχουμε τα συμβάντα με τη μικρή Μαλένα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι. Οπότε δεν υπάρχει κίνητρο να προσπαθήσει να επιδιώξει να είναι διαρκώς με τον σύζυγο» ανέφερε ο δικηγόρος.

Σε ό,τι αφορά τη σίτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές, ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνισε πως λόγω κακής ψυχολογίας η κατηγορούμενη δεν επιθυμεί να φάει και μάλιστα έχει σημειώσει και απώλεια βάρους.

«Δεν είδαμε κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον αδιάσειστο»

«Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς για το αν η κατηγορούμενη φοβάται για τη ζωή της όσο βρίσκεται στις φυλακές, ο δικηγόρος απάντησε πως ισχύει και είναι κάτι που της δημιουργήθηκε από τις ειδήσεις που μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναφορικά με την στάση του Μανου Δασκαλάκη και την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί αν και είναι μάρτυρας κατηγορίας, ο κ.Παπαδόπουλος είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης αυτά ξέρει, αυτά λέει,όπως είναι η κατάσταση έτσι περιγράφεται από τον ίδιο.

Σχετικά με τη δήλωσή του περί «αδιάσειστων στοιχείων» ο δικηγόρος δήλωσε πως έκανε εντύπωση και σε εκείνον, καθώς δεν «είδαμε κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον αδιάσειστο».

πηγή: in.gr/megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λέων: Η υπόθεση της Πάτρας αποτελεί μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο – Για την Ίριδα μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο

Πάτρα: “Εγώ άφησα το σημείωμα με την γάζα” – Έσωσα την Ρ. Πισπιρίγκου από την αυτοκτονία και…

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας