22:23 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Αήθης επίθεση Πισπιρίγκου και στον Σωτήρη Μπουζιάνη

Πάτρα: Αήθης επίθεση Πισπιρίγκου και στον Σωτήρη Μπουζιάνη

Με νέο Δελτίο Τύπου ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρεται στην εσφαλμένη αναφορά που έκανε στον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και ότι είπε αφορούσαν τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας, έχει σχέση με τα πορίσματα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, για τα οποία κατηγορείται η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος έχει σχέση με την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Α. Κούγια:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΛΟΓΡΗΑ

Λόγω της πιέσεως χρόνου κατά τις πρωινές μου δηλώσεις και λόγω της προφορικότητας και αμεσότητάς τους ανέφερα ανακριβώς ότι ο ιατροδικαστής Νικόλαος Καλόγρηας έχει σπουδάσει στην Ιταλία.

Η πραγματικότητα είναι ότι η αναφορά μου για πολυετείς σπουδές στην Ιταλία, άλλωστε κάποιος το αντιλαμβάνεται από το σύνολο της τοποθετήσεώς μου, αφορούσε στον ιατροδικαστή Σωτήριο Μπουζιάνη, ο οποίος έχει εμπλοκή ως ιατροδικαστής στην υπόθεση της Τζωρτζίνας.

Ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής έχει γεννηθεί το έτος 1957, όπως με πληροφόρησαν οι μάρτυρες ειδικών γνώσεων της κας Σ.Π., και ορίστηκε ιατροδικαστής το 2004, έχει δε σπουδάσει πολλά χρόνια στην Ιταλία.

Μετά από έρευνα, την οποία κάναμε για λογαριασμό της κας Σ.Π., διαπιστώσαμε ότι ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής είχε οδηγήσει εντελώς πρόσφατα ως κατηγορούμενο για βιασμό του παιδιού του αθώο πατέρα με καταγωγή από τη μέση Ανατολή, η δε υπόθεση λόγω του ανεπίτρεπτου λάθους στην ιατροδικαστική έκθεση πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα, καθώς ο ως άνω ιατροδικαστής, όπως με πληροφόρησαν οι μάρτυρες με ειδικές γνώσεις, δεν αντελήφθη ότι το παιδί είχε λάβει υπόθετο για ιατρικούς λόγους και θεώρησε ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση παρά φύσιν.

Για την υπόθεση αυτή δημιουργήθηκε πολύ μεγάλος διεθνής σάλος και υπήρξε παρέμβαση της πρεσβείας της χώρας καταγωγής του συγκεκριμένου ατυχούς συνανθρώπου μας, ο οποίος βεβαίως αφέθη ελεύθερος, αφού όμως προηγουμένως είχε κατεξευτελιστεί, διαπομπευθεί και κρατηθεί, όπως και η εντολέας μας κα Σ.Π., λόγω του ασυγχώρητου λάθους του συγκεκριμένου ιατροδικαστή, ο οποίος και σε αυτή την περίπτωση απέδειξε την ανασφάλεια για την ιατροδικαστική του κρίση.

Δηλώνω ρητώς ότι η αναφορά δεν αφορούσε τον Νικόλαο Καλόγρηα, αλλά τον Σωτήριο Μπουζιάνη και έγινε για να αναδείξω την έλλειψη αξιόπιστων στοιχείων εις βάρος της κας Σ.Π., όχι μόνο στις υποθέσεις της Μαρίας – Ελένης και της Ίριδας, αλλά και στην υπόθεση της Τζωρτζίνας, γεγονότα τα οποία δυστυχώς ουδέποτε αναδείχθηκαν από την προηγούμενη υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης.

Αθήνα, 11/01/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Λεκτική επίθεση πεζοδρομίου Αλέξη Κούγια σε Πέτρο Κουσουλό – Έχασε την ψυχραιμία του ο συνήγορος της Πισπιρίγκου (ηχητικό)

Πάτρα: Νέο αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας από την Ρούλα Πισπιρίγκου

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας