1:02 Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Αλαλούμ με την τσάντα της Τζωρτζίνας - Την κρατούσε σήμερα ο δικηγόρος συγγενή της Ε. Κούτρα (βίντεο)

Πάτρα: Αλαλούμ με την τσάντα της Τζωρτζίνας - Την κρατούσε σήμερα ο δικηγόρος συγγενή της Ε. Κούτρα (βίντεο)

Πάτρα: Αλαλούμ με την τσάντα της Τζωρτζίνας . Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ο οποίος εκπροσωπεί συγγενή της Ευγενίας Κούτρα στην ανακρίτρια πήγε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να παραδώσει στην 18η ανακρίτρια την τσάντα της Τζωρτζίνας. Τελικά αποχώρησε κρατώντας την σάκα του άτυχου κοριτσιού λέγοντας ότι θα επανέλθει για να την παραδώσει επίσημα στην ανακρίτρια.

Νωρίτερα το Ειρηνοδικείο της Πατρας απέρριψε το αίτημα των δυο δικηγόρων που εκπροσωπούν συγγενείς (Θεοδωρόπουλο και Λεων) να τους επιτραπεί η είσοδος στον δεύτερο όροφο του ακινήτου όπου κατοικούσε η σπιτονοικοκυρά προκειμένου να κάνουν απογραφή των αντικειμένων!

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο Πέτρος Κουσουλός ,σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της προσωρινής διαταγής που δεν έκανε δεκτό το αίτημα των συγγενών κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της Παρασκευής «δεν πιθανολογήθηκε ότι οι αιτούντες είναι οι μοναδικοί εξ’ αδιαθετου κληρονόμοι ή έχοντες την πλειοψηφία των κληρονομιαιων αδιαιρέτως εξ αδιαθέτου μεριδίων της κληρονομιάς» της Ευγενιας Κούτρα «γεγονός που συνεπάγεται την έλλειψη ενεργητικής νομιμοποίησης των αιτούντων».

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο καθώς ως γνωστός ένας εκ των δικηγόρων ο κ. Αντρεας Θεοδωροπουλος την Παρασκευή παραβίασε με κλειδαρά την πόρτα του δεύτερου ορόφου όπου έμενε η Κούτρα ενώ από τον πρωτο όροφο «άρπαξε» την τσάντα της Τζωρτζινας.

Δείτε το ρεπορτάζ και δηλώσεις του δικηγόρου συγγενή της Ευγενίας Κούτρα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Πάτρα: Το δικαστήριο απέρριψε την είσοδο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς – Δεν προσκόμισαν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι κληρονόμοι της Ευγενιας Κούτρα

Πάτρα: Η μήνυση του Δασκαλάκη για την τσάντα της Τζωρτζίνας- «Είχε έγγραφα που έπρεπε να βρίσκονται στην ανακρίτρια. Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι είχε εξαφανιστεί»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας