8:50 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ανακοίνωση Παπαδόπουλου για τις αποκαλύψεις στο space Κουσουλού

Πάτρα: Ανακοίνωση Παπαδόπουλου για τις αποκαλύψεις στο space Κουσουλού

Δελτίου Τύπου εξέδωσε το γραφείο του Όθωνα Παπαδόπουλου σχετικά με μια άποψη που εκφράστηκε αλλά και τις αποκαλύψεις στο space του Πέτρου Κουσουλού με την συμμετοχή και του ταξιάρχου ε.α. Θ. Θανάση Κατερινόπουλου, στο Twitter, την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Στην ανακοίνωση αυτή ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει τα κάτωθι:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΟΘΩΝ Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με την διαδικτυακή συζήτηση που έλαβε χώρα στο τουίτερ την 29/7/2022 με διοργανωτές τους κ. Πέτρο Κουσουλό και Θανάση Κατερινόπουλο και με την αναφορά που έγινε σχετικά με την δήθεν “άποψη που φέρομαι να έχω σε σχέση με την πελάτισσά μου Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεσή της” και αναφορικά με τον υπαινιγμό που διατυπώθηκε περί πλημμελούς ασκήσεως των καθηκόντων μου, διαψεύδω κατηγορηματικά και απερίφραστα κάθε σχετική αναφορά. Η αποκλειστική σκοπιμότητα τέτοιων υπαινιγμών είναι η αμφισβήτηση των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορουμένης, ισχυρισμών που τίθενται με ευπρέπεια και σαφήνεια.

Στην ίδια διαδικτυακή συζήτηση, πέραν της καταπάτησης κάθε τεκμηρίου αθωότητας της κατηγορουμένης – εντολέως μου, ανακοινώθηκε προκαταβολικά και η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας, γεγονός που αποδεικνύει την επικοινωνία της Εισαγγελικής Αρχής με συγκεκριμένους δημοσιογράφους που φαίνονται να είναι σε θέση να γνωρίζουν εκ των προτέρων και να ανακοινώνουν τα διαφορετικά στάδια μίας ποινικής διαδικασίας η οποία, ωστόσο, βάσει του νόμου, είναι μυστική.

Τέλος, σε σχέση με την συνεχιζόμενη δημοσίευση φωτογραφιών τόσο της εντολέως μου όσο και των παιδιών της σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, σας γνωστοποιώ ότι έχω λάβει εντολή από την ίδια να ζητήσω την παύση κάθε σχετικής δημοσίευσης, καθώς και την άσκηση, για λογαριασμό της, όλων των δικαιωμάτων που της παρέχει ο νόμος, στην περίπτωση που εξακολουθήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο.

1-8-2022
ΟΘΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Π. Κουσουλός – Θ. Κατερινόπουλος: Οι εξελίξεις στην συγκλονιστική υπόθεση (space Twitter)

Πατρα: Νέες διώξεις για Μαλενα – Ίριδα σε Πισπιριγκου (επιβεβαίωση ΜΠΑΜ)

Πάτρα – Αποκάλυψη: Η απολογία της Πισπιρίγκου λέξη-προς-λέξη για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας