16:41 Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Αναστάτωση για την αποκάλυψη Κουσουλού για το επίμαχο CD με τα ευρήματα από τον θάνατο της Ίριδας - Ζητήθηκε ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Αναστάτωση για την αποκάλυψη Κουσουλού για το επίμαχο CD με τα ευρήματα από τον θάνατο της Ίριδας - Ζητήθηκε ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Έχουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών “κλειδωμένες σε συρτάρια φωτογραφίες από τα ευρήματα της Σήμανσης στην υπόθεση του θανάτου της Ίριδας”;

Οι καταγγελίες που διατυπώθηκαν σε δημόσιο λόγο (τηλεοπτικά) σήμερα το πρωΐ και μάλιστα από πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, πλήττουν σοβαρά το κύρος της συγκεκριμένης Υπηρεσίας και απαιτούν άμεσα απαντήσεις μέσω των οποίων να ξεκαθαρίζεται η ομιχλώδης εικόνα που έχει δημιουργηθεί.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι καταγγελίες βάλλουν ευθέως κατά συγκεκριμένης Υπηρεσίας, δημιουργώντας στην κοινή γνώμη την αίσθηση πως αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτήν δημιουργούν προσκόμματα στις έρευνες για το θάνατο του βρέφους της οικογένειας Δασκαλάκη. Και αυτό γιατί αναφέρθηκε ευθέως πως “τα στοιχεία δεν αποστέλλονται παρ’ ότι έχουν ζητηθεί”

Ας δούμε όμως μερικές λεπτομέρειες ουσίας, που αφορούν σε αυτή την καταγγελία.

Η υπόθεση για τον θάνατο της Ίριδας τον Απρίλιο του 2021 ανατέθηκε στο Πρώτο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται ιατροδικαστικά αιφνίδιος θάνατος.

Από τότε μέχρι και σήμερα, ουδέποτε η Ασφάλεια Πατρών παρέλαβε τη δικογραφία, διότι αυτή υποβλήθηκε στην Εισαγγελία από το Αστυνομικό Τμήμα.

Άρα, εφόσον υπάρχουν φωτογραφίες με ευρήματα της Σήμανσης, αυτές θα έπρεπε να έχουν σταλεί στην Αρχή η οποία ήταν υπεύθυνη για την υπόθεση, δηλαδή στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ξεκαθαρίζεται ακόμη πως η μοναδική φορά που αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ενεπλάκλησαν στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ήταν όταν κατόπιν σχετικής παραγγελίας προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου και ενώ η κατηγορούμενη είχε ήδη συλληφθεί.

Πώς λοιπόν και κυρίως για ποιό λόγο, το συγκεκριμένο υλικό μπορεί να βρίσκεται στα γραφεία της Ασφάλειας Πατρών; Και το κυριότερο: Έστω και εκ των υστέρων ζητήθηκε ποτέ και από ποιόν;

Ανεπίσημα γίνεται γνωστό πως δεν έχει ζητηθεί από καμία άλλη Υπηρεσία.

Ωστόσο πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως ήδη για την υπόθεση ζήτησε ενημέρωση ο Αρχηγός της Αστυνομίας την οποία θα έχει άμεσα.

πηγή: tempo24.news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – “Βόμβες” Κατερινόπουλου σε Κουσουλό: Τι συμβαίνει στην αστυνομία της Πάτρας, η εντοπιότητα του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και τι πρέπει να γίνει

Η Ασφάλεια Πατρών, το καταχωνιασμένο cd και η κινητοποίηση του Ανθρωποκτονιών (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας