12:15 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Αστείο εξώδικο Πισπιρίγκου για κινητά και μνήματα στον Δασκαλάκη (βίντεο)

Πάτρα: Αστείο εξώδικο Πισπιρίγκου για κινητά και μνήματα στον Δασκαλάκη (βίντεο)

Το εξώδικο που έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη έφερε στο φως η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Με αυτό η κατηγορουμένη ζητά από τον σύζυγό της να μην διαρρέει προσωπικά μηνύματα και άλλα στοιχεία ,να μεταβιβάσει την κυριότητα του λογαριασμού στην αδελφή της κ.α.

Το εξώδικο

“Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών ,διαφορετικά να προβείτε στη σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιοδήποτε από τα μέλη της οικογένειάς μου που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.

Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους τον αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… ,που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από εμένα.

Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.

Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά των λογαρίθμου σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφής μου Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας τύπου που χρησιμοποιείται ,άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.

Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και σε θετική περίπτωση ,να μου παραδώσετε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένω ώστε να νομιμοποιούμαι

στην παραλαβή των υπολοίπων μέσω των μελών της οικογένειάς μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου.

 

Κωνσταντίνος Παπαναστασίου : Ντροπή!

Την οργή του για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την κατάσταση και ιδιαίτερα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου εξέφρασε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Παπαναστασίου:

“Δυστυχώς για τα τρία παιδιά ,εγώ ντρέπομαι

γιατί είναι τρία παιδιά που έχουμε χάσει  και η μπάλα είναι στην εξέδρα'” είπε. Αναφερόμενος στην 33χρονη επισήμανε:  Λόγο για τα μνήματα των παιδιών της δεν είχε το 2019, το 2020 ,το 2021;  Περίμενε τον Μάιο του 2022; ”

Ο δικηγόρος είπε ότι αν η κυρία Πισπιρίγκου ήθελε θα μπορούσε να στείλει εξουσιοδότηση στα μέλη της οικογένειας της από τη γραμματεία της φυλακής να ενεργήσουν ,για το θέμα των τάφων. “Είναι μάνα των παιδιών ,μπορεί τα μηνύματα να είναι στο όνομα του Μάνου αλλά είναι μάνα και  έχει λόγο. Γιατί να στείλει ένα εξώδικο;

Όσο για τον λογαριασμό κινητού , γιατί δεν τον είχε μεταφέρει  όταν ήταν έξω;  Περίμενε να προφυλακιστεί για και να το κάνει;

Απορώ με κάποια πράγματα και θα γίνουν μέσω εξωδίκων;

Δεν έγινε μία προσέγγιση μέσω δικηγόρων να λυθούν αυτά τα πράγματα ; Και κατά τα άλλα η κυρία Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της έχει πει ότι “δεν ασχολούμαι με το Μάνο”. Είναι ντροπή για μένα ,μιλάω σαν άνθρωπος ” τόνισε.

Κατερινόπουλος: Μήνυμα

Ο απόστρατος ταξίαρχος Θανάσης Κκατερινόπουλος συμφώνησε με τον δικηγόρο ότι είνα ντροπή το εξώδικο. Είπε πάντως ότι κατά τη γνώμη του “με αυτό το εξώδικο η Ρούλα

πάλι στέλνει μήνυμα στο Μάνο”

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας