17:14 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Χαμός από την αποκάλυψη της «Μ» με τα ευρήματα της Ίριδας - Επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα και η πλευρά της Πισπιρίγκου

Πάτρα: Χαμός από την αποκάλυψη της «Μ» με τα ευρήματα της Ίριδας - Επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα και η πλευρά της Πισπιρίγκου

Όλη η Ελλάδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, και μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ποιοι μπορεί να είναι αυτοί, συγκλονίστηκαν από την δημοσίευση των φωτογραφιών ντοκουμέντο της Ίριδας και με τα σημαντικότατα ευρήματα που αποκάλυψε ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός και δημοσίευσε η εφημερίδα ΜΠΑΜ. Δημοσίως το έπραξε ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που φέρετε να εργάζεται σε μια εφημερίδα της Πελοποννήσου.

Ο κύριος αυτός αφού σχολίασε και χαρακτήρισε ως μια δημοσιογραφική επιτυχία του συναδέλφου μας Πέτρου Κουσουλού την δημοσίευση των φωτογραφιών στην συνέχεια ανέφερε ότι δεν ξέρει αν είναι αυθεντικές ή έχουν κάποιο άλλο χαρακτήρα. Δηλαδή δημοσιογραφική επιτυχία η δημοσίευση αυθεντικών φωτογραφιών και μη αυθεντική! Μάλλον ξεπερνά ο συλλογισμός αυτός την κοινή λογική!

Το θέμα φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο στην σημερινή του εκπομπή ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1. Ο κύριος Κουσουλός του απάντησε καταλλήλως, δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει και αλλιώς και μάλιστα του υπέδειξε και τι να κάνει για να αποδειχθεί η γνησιότητα τους.

Ακούστε τι ακριβώς απάντησε ο κ. Κουσουλός:

 

Δείτε τις δηλώσεις του κυρίου αυτού στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Π. Κουσουλός: Δημοσιοποίησα τη φωτό της Ίριδας επειδή είδα προσπάθεια συγκάλυψης (βίντεο)

Κλειδωμένο στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Πάτρας το CD με τα ευρήματα για την Ίριδα

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας