0:14 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα έκανε η υποτιθέμενη "μητέρα της φίλης του Μάνου" στις 25 Μαρτίου (βίντεο)

Πάτρα - Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα έκανε η υποτιθέμενη "μητέρα της φίλης του Μάνου" στις 25 Μαρτίου (βίντεο)

Πάτρα: Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα έκανε η υποτιθέμενη “μητέρα της φίλης του Μάνου” στις 25 Μαρτίου στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού. Την αποκάλυψη έκανε σήμερα η εκπομπή TLIVE . Σε αυτή η γυναίκα ακούγεται διαφορετική από την προηγούμενη φορά , με πιο μπάσα φωνή. Όπως είπε η Γιώτα Κηπουρού η “άγνωστη” ήθελε “να βάλει πάλι στο κάδρο” τον Μάνο Δασκαλάκη. Ανέφερε ότι λέει ψέμματα ότι είναι στην Πάτρα ενώ στην πραγματικότητα ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών βρισκόταν με τη νέα του φίλη στην Αθήνα. Είπε χαρακτηριστικά “αυτός ξέρει τι έχει γίνει με τα παιδιά του”.

 

Το μεσημέρι ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στις”Αλήθειες με τη Ζήνα” έκανε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, τονίζοντας πως το τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο για να ψάξουν τον Δασκαλάκη το πρωινό της 15ης Μαρτίου 2022, έγινε από την Πισπιρίγκου. Τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποίησε η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκουστη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού προσποιούμενη ότι ήταν η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Τα ντοκουμέντα των τηλεφωνικών κλήσεων που πραγματοποιήθηκαν από το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε η κατηγορουμένη και βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σημαντικά από τις δικαστικές Αρχές, μια και η άγνωστη μέχρι πρότινος μάρτυρας η οποία προσποιούνταν τη μητέρα του συντρόφου του Δασκαλάκη ζήτησε από τη δημοσιογράφο «να ψάξει να βρει πού μένει» ο Μάνος και έτσι θα «βρεθεί η αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα»!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Χαμός στo Twitter μετά τις αποκαλύψεις του… πουλιού “Μέχρι και το καναρίνι κατάφερε να μπλέξει” – Τρεντάρει το χάσταγκ #κουσουλος

Le Monde για Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαινόμενη η Ελλάδα κατά της «Μήδειας της Πάτρας»


Ουσιαστικά λοιπόν από τις 15 Μαρτίου 2022, και ενώ η υπόθεση ερευνώνταν προτού ανευρεθεί η χορήγηση κεταμίνης, και ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα ο γονιδιακός έλεγχος, η κατηγορουμένη και ενδεχομένως και η αδελφή της Δήμητρα με αλλοιωμένη φωνή και προσποιούμενες ότι είναι ένα ανύπαρκτο πρόσωπο παρακινούσαν δημοσιογράφους να βρουν πού μένει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αθήνα, καθώς έτσι θα έλυναν το μυστήριο θανάτου του 9χρονου κοριτσιού, ενώ λίγο αργότερα ακούγονται να λένε ότι «πιστεύουν πως κάτι έχει γίνει με τα τρία παιδάκια»!

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας