18:51 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Δεν πρόκειται να πάω δηλώνει ο ιατροδικαστής κ. Μεσογίτης

Πάτρα: Δεν πρόκειται να πάω δηλώνει ο ιατροδικαστής κ. Μεσογίτης

Το eReportaz επικοινώνησε και με τον δεύτερο μάρτυρα ειδικών γνώσεων που πρότεινε ο νέος συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου προς την 35η τακτική ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, τον κ. Συμεών Μεσογίτη ο οποίος μας δήλωσε δεν πρόκειται να πάω!

Μάλιστα όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής κ. Μεσογίτης του τηλεφώνησε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Κούγιας ρωτώντας τον αν είχε εμπλακεί καθόλου στο περιστατικό της Μαλένας αλλά και της Τζωρτζίνας και η απάντηση του ήταν καταφατική.  Από εκεί και πέρα δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Και συνέχισε λέγοντας ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει, εγώ δεν πρόκειται να πάω και φυσικά δεν είμαι Τεχνικός Σύμβουλος της κ. Πισπιρίγκου!

Ο ιατροδικαστής κ. Μεσογίτης υπηρετεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας και έχει προταθεί από τον Αλέξη Κούγια ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων και όπως εξηγεί πριν από μία εβδομάδα επικοινώνησε μαζί του ο κ. Κούγιας και τον ερώτησε αν είχε καμία σχέση με το περιστατικό της Μαλένας και την ιατροδικαστική έκθεση της κ. Τσάκωνα. Ωστόσο ο κ. Μεσογίτης διευκρινίζει ότι ουδέποτε ζήτησε από τον κ. Κούγια να τον συμπεριλάβει στην συγκεκριμένη λίστα πόσο δεν μάλλον να αφήσει να εννοηθεί ότι είναι εμμέσως Τεχνικός Σύμβουλος της κατηγορουμένης. Όπως εξηγεί δεν έχει και δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση και δεν μπορεί να οριστεί τεχνικός σύμβουλος από την στιγμή που είναι κρατικός λειτουργός καθώς υπενθυμίζεται ότι προσελήφθη το περασμένο καλοκαίρι ως ιατροδικαστής μέσω του διαγωνισμού που διενήργησε το υπουργείο Δικαιοσύνης

Τέλος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι το όνομα του εμπλέκεται σε ένα κυκεώνα και ότι δεν προτίθεται να καταθέσει στις δικαστικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Ιατροδικαστής Χατζηνικολάου: Δεν είμαι Τεχνικός Σύβουλος της Πισπιρίγκου – Δεν ξέρω αν θα καταθέσω

Πάτρα: Νέο αίτημα αναβολής της απολογίας ζητεί η Πισπιρίγκου με απίστευτα επιχειρήματα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας