23:32 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα - Διακινούν καθαρή κεταμίνη στη "μαύρη αγορά" - Μαρτυρία χρήστη : "Πιστεύω ότι ήταν η Ρούλα" (ηχητικό)

Πάτρα - Διακινούν καθαρή κεταμίνη στη "μαύρη αγορά" - Μαρτυρία χρήστη : "Πιστεύω ότι ήταν η Ρούλα" (ηχητικό)

«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί και όχι το ξανθό που τη βλέπουμε στις φωτογραφίες και στην τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν δω την κυρία αυτή με κόκκινη ή καροτί περούκα, θα μπορέσω να την αναγνωρίσω».

Αποκλειστικό του Νίκου Νικολετάκη

H συγκεκριμένη μαρτυρία-φωτιά ανήκει σε έναν χρόνιο χρήστη ναρκωτικών ουσιών (σ.σ. τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ»), ο οποίος αποτελεί τον πρωταγωνιστή της  έρευνας που έκανε η εφημερίδα και το ereportaz.gr, στο πλαίσιο των αποκαλύψεων για το θρίλερ της Πάτρας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο συναντηθήκαμε και συνομιλήσαμε πολλάκις, δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών αρχών καθώς είναι σε θέση να υποδείξει την παράνομη διαδρομή της φαρμακευτικής κεταμίνης και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο χρήστες και επιτήδειοι την προμηθεύονται από στέκια της Πάτρας αλλά και της Αθήνας.

κεταμίνη

Χρησιμοποιημένα φιαλίδια και σύριγγες με τη ναρκωτική ουσία

 

Το πλέον συγκλονιστικό της μαρτυρίας-φωτιά στην «Μ» είναι η αναφορά του ότι λίγο μετά την Πρωτοχρονιά του 2022, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε «έπαυλη» γνωστού ναρκέμπορου στα περίχωρα της Πάτρας, σε ένα σπίτι-φρούριο σε παραθαλάσσια κωμόπολη κοντά στην αχαϊκή πρωτεύουσα, συνάντησε μια γυναίκα ,η οποία του θύμιζε πολύ τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Αν δω την κυρία αυτή με κόκκινη ή καροτί περούκα, θα μπορέσω να την αναγνωρίσω», λέει και ξεκαθαρίζει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο, τα χαρακτηριστικά του οποίου μοιάζουν με εκείνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών! «Η κυρία αυτή με ρώτησε ‘‘πώς το πίνεις, ρε φίλε;’’. Ήθελε να της δείξω πώς γίνεται η ενδοφλέβια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι χρήστης, φαίνεται αυτό.”

 

Δείτε ένα ενδεικτικό απόσπασμα από όσα μας  έχει πει ο συγκεκριμένος μάρτυρας στις πολλές συνομιλίες που είχαμε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: “Αν δω ξανά την κυρία αυτή με κόκκινη περούκα θα την αναγνωρίσω, πιστεύω ότι ήταν η Ρούλα…” – Η διαδρομή της κεταμίνης

Πάτρα: Ηχητικό ντοκουμέντο – Ο διάλογος της Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα, 4 ημέρες πριν την πρώτη ανακοπή

Διαβάστε ακόμη

              

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας