3:14 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα - Δικηγόρος ιατροδικαστή: «Δεν υπήρχε ποτέ επικοινωνία της Τσάκωνα με την Ρούλα Πισπιρίγκου»

Πάτρα - Δικηγόρος ιατροδικαστή: «Δεν υπήρχε ποτέ επικοινωνία της Τσάκωνα με την Ρούλα Πισπιρίγκου»

Ο Διαμαντής Μπασαράς, δικηγόρος της Χ. Τσάκωνα, διευκρίνισε στο Live News πως δεν υπήρχε επικοινωνία της ιατροδικαστή με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υποχρεωμένος να παρέμβει δήλωσε ο δικηγόρος της Χριστίνας Τσάκωνα μετά τα νέα αποκαλυπτικά SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Πήρα πάνω στις ιστολογικές. Σήμερα θα τις δει. Είπε αν έχει νέα σήμερα θα με πάρει, αλλιώς θα με πάρει αυτή αύριο. Θα μου πει αυτή άτυπα την απάντηση. Της είπα να μην πει τίποτα στο νοσοκομείο μέχρι να βγει το πόρισμα και μου είπε OK», γράφει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μήνυμά της προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της κυρίας Τσάκωνα και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Εφόσον υπάρχει αυτό το μήνυμα θα προβώ σε νομικές ενέργειες κατά της κας Πισπιρίγκου και κατά οποιουδήποτε προσώπου που το διακινεί», δήλωσε στο LIVE NEWS ο κ. Μπασαράς.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα ξεκάθαρο ψεύδος: «Δεν υπήρξε ποτέ επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κυρία Τσάκωνα δεν επικοινωνεί με κανένα ποτέ. Το διαψεύδω κατηγορηματικά και σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρχει αυτό το μήνυμα, θα προβούμε σε νομικές ενέργειες».

πηγή: megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ηχητικό ντοκουμέντο – Ο διάλογος της Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα, 4 ημέρες πριν την πρώτη ανακοπή

Πάτρα: Το έγγραφο του ΕΟΦ για τη νόμιμη και παράνομη πώληση κεταμίνης στην Αχαΐα (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας