4:04 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα - Δήμητρα Πισπιρίγκου: "Ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος έκλεψε την τσάντα της Τζωρτζίνας" - Η αντίδραση της αδελφής της (βίντεο)

Πάτρα - Δήμητρα Πισπιρίγκου: "Ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος έκλεψε την τσάντα της Τζωρτζίνας" - Η αντίδραση της αδελφής της (βίντεο)

Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”  για τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλο ,εκπροσώπου συγγενή της Ευγενίας Κούτρα, επειδή αφαίρεσε την τσάντα της Τζωρτζίνας. Υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο για τη σχολική σάκα του άτυχου κοριτσιού όταν πήγαινε στην 1η δημοτικού ηοποία βρισκόταν στον πρώτο όροφο  του σπιτιού που ανήκει στην Ευγενία Κούτρα.

Η ίδια έκανε αναφορά στο τι της είπε η αδελφή της η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος πήγε σήμερα στην 18η ανακρίτρια για να παραδώσει την τσάντα της Τζωρτζίνας!

Νωρίτερα το Ειρηνοδικείο της Πατρας απέρριψε το αίτημα των δυο δικηγόρων που εκπροσωπούν συγγενείς  να τους επιτραπεί η είσοδος στον δεύτερο όροφο του ακινήτου όπου κατοικούσε η σπιτονοικοκυρά προκειμένου να κάνουν απογραφή των αντικειμένων!

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο Πέτρος Κουσουλός ,σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της προσωρινής διαταγής που δεν έκανε δεκτό το αίτημα των συγγενών κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της Παρασκευής «δεν πιθανολογήθηκε ότι οι αιτούντες είναι οι μοναδικοί εξ’ αδιαθετου κληρονόμοι ή έχοντες την πλειοψηφία των κληρονομιαιων αδιαιρέτως εξ αδιαθέτου μεριδίων της κληρονομιάς» της Ευγενιας Κούτρα «γεγονός που συνεπάγεται την έλλειψη ενεργητικής νομιμοποίησης των αιτούντων».

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο καθώς ως γνωστός ένας εκ των δικηγόρων ο κ. Αντρεας Θεοδωροπουλος την Παρασκευή παραβίασε με κλειδαρά την πόρτα του δεύτερου ορόφου όπου έμενε η Κούτρα ενώ από τον πρωτο όροφο «άρπαξε» την τσάντα της Τζωρτζινας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Αλαλούμ με την τσάντα της Τζωρτζίνας – Την παρέδωσε ο δικηγόρος συγγενή της Ε. Κούτρα στην ανακρίτρια (βίντεο)

Πατρα: Η απόφαση ντοκουμέντο για τους κληρονόμους και το σπίτι της Κούτρα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας