20:49 Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ένταση on air ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια - Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Πάτρα: Ένταση on air ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια - Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Η τηλεοπτική παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Τι είπε για την εντολέα του στην υπόθεση της Πάτρας. Απίστευτη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον δημοσιογράφο της εκπομπής Πέτρο Κουσουλό.

Δειτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Η προκλητική δήλωση του Αλέξη Κούγια εναντίον του Πέτρου Κουσούλου

Με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο Πέτρος Κουσουλός ξέσπασε κατά του γνωστού ποινικολόγου. O συνήγορος της Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε νωρίτερα έξω από τα δικαστήρια ότι “ότι ένας «δημοσιογράφος – παρουσιαστής», στον οποίο η ελληνική Δικαιοσύνη έχει απαγορεύσει να ασχολείται με την κα Σ.Π. με πρόσφατη απόφασή της, και ένας πρώην δικηγόρος της κ. Σ.Π. και δεν αναφέρομαι στον κο Όθωνα Παπαδόπουλο, χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, εντελώς παράνομα, επικοινώνησαν με τους προταθέντες, από εμάς στην 35η Τακτική Ανακρίτρια, μάρτυρες με ειδικές γνώσεις και προσπάθησαν να τους αποτρέψουν από το να καταθέσουν την επιστημονική τους άποψη, ενώπιον της κας Ανακρίτριας.”

Η απάντηση του Πέτρου Κουσουλού από την εκπομπή του STAR “Αλήθειες με την Ζήνα” ήταν άμεση, τονίζοντας μάλιστα ότι όλα έγιναν στα πλαίσια δεοντολογίας του ρεπορτάζ και ότι απαντήσει μέσω της δικαιοσύνης:

Απάντα ο Πέτρος Κουσουλός: «Για αυτά που είπε θα κατατεθεί μήνυση στον κ. Κούγια»

Κουσουλός: «Μαζί μου δε θα ξεμπερδέψει έτσι ο κ. Κούγιας. Διεκδικώ τα νόμιμα δικαιώματά τα μου»

Κουσουλός: «Ένας από τους τρεις που προτείνει ο Κούγιας έχει πληρωθεί από την Πισπιρίγκου!»

Νέα αποκάλυψη από τον Πέτρο Κουσουλό. Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως έχει μαρτυρία που επιβεβαιώνει το ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει χρηματίσει έναν από τους μάρτυρες που έχει προτείνει ο Αλέξης Κούγιας.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας