4:41 Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Επεισόδια στο δικαστήριο: Η απάντηση Κουσουλού για την λεκτική επίθεση στον ίδιο και την επίθεση στον Νικολετακη

Πάτρα - Επεισόδια στο δικαστήριο: Η απάντηση Κουσουλού για την λεκτική επίθεση στον ίδιο και την επίθεση στον Νικολετακη

Εκτός εαυτού ο Αλέξης Κούγιας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη Πισπιρίγκου, επιτέθηκε στο δημοσιογράφο Νίκο Νικολετάκη, συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν ξεκινήσει η δίκη πλησίασε τον δημοσιογράφο της Μπαμ και του ereportaz.gr και τον ρώτησε: «Εσύ έγραψες αυτό το κατάπτυστο άρθρο για μένα;».

Ο δημοσιογράφος αποκρίθηκε ότι δεν το έγραψε ο ίδιος. Τότε προσπάθησε να τον χτυπήσει στη μύτη. Ένας αστυνομικός που παρακολουθούσε εξ αποστάσεως επενέβη και τον απομάκρυνε.

Έπειτα ο Αλέξης Κούγιας φώναζε στην αίθουσα και καταφερόταν με υβριστικό τρόπο σε βάρος του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.

«Δεν θα έλθει εδώ η α… με τα πράσινα παπούτσια; Να του πείτε να έρθει. Αλλιώς θα τον βρω». Οι απειλές είχαν και συνέχεια. Κάποια στιγμή ο συνήγορος της Πισπιρίγκου είπε: «Βρήκατε μια αθώα γυναίκα και τη στείλατε στη φυλακή!»

Νικολετάκης: «Ο Κούγιας αποπειράθηκε να μου πιάσει τη μύτη και να με χαστουκίσει»

Δείτε την απάντηση του Πέτρου Κουσουλού στον Αλέξη Κούγια:

Κινητοποιείται η Ένωση Συντακτών μετά την επίθεση στον Νίκο Νικολετάκη

Η επίθεση του Αλέξη Κούγια στον δημοσιογράφου Νίκου Νκολετάκη πυροδοτεί εξελίξεις και αντιδράσεις από την Ένωση Συντακτών.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας