13:28 Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Πατρα: Φοβερές ανακρίβειες από νεο (έχουμε χάσει το μέτρημα) δελτίο Τυπου του δικηγορου της Πισπιριγκου

Όπως είναι γνωστό, ανέλαβα την υπεράσπιση της κας Σ.Π. τον Αύγουστο του έτους 2022.

Προηγουμένως και πριν διαβάσω τη δικογραφία, όπου με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι τακτικοί ιατροδικαστές είχαν αποφανθεί ότι τα παιδιά έχασαν την ζωή τους από παθολογικά αίτια (ηπατικές και καρδιολογικές βλάβες βάσει και των ιστολογικών εκθέσεων) και όχι ιδιώτες ιατροδικαστές σαν τον Γρηγόρη Λέων, τον Δημήτρη Γαλεντέρη και κάποια κυρία Σπανουδάκη (την οποίαν ουδέποτε έχω συναντήσει στα ποινικά δικαστήρια), οι οποίοι, ενώ δεν έχουν κάνει ούτε μια νεκροψία – νεκροτομή και δεν έχουν υπογράψει ούτε μια ιατροδικαστική έκθεση, ούτε ένα πιστοποιητικό θανάτου, με τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις με είχαν πείσει, αφού δεν είχα διαβάσει τη δικογραφία, ότι η κα κατηγορουμένη, την οποίαν έχω την τιμή σήμερα να υπερασπίζομαι, είχε αφαιρέσει τη ζωή και των 3 παιδιών της με ασφυκτικό θάνατο, αφού δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι οι ιδιώτες ιατροδικαστές Γρηγόρης Λέων και Δημήτρης Γαλεντέρης και κάποιοι άλλοι περίεργοι, μόνο και μόνο για να διαφημιστούν επαγγελματικά και να αναλάβουν την υπεράσπιση και των πλέον στυγνών δολοφόνων, εισπράττοντας και πρωτοφανείς αμοιβές, πολλές φορές μεγαλύτερες και από τους δικηγόρους, θα «θυσίαζαν» μια φτωχή και ανυπεράσπιστη χαροκαμένη μάνα, αφού τα τρία παιδιά της έπασχαν και έφυγαν από τη ζωή από επιπλοκές ανίατων ασθενειών που δεν είχαν εξετασθεί και κακών νοσηλειών από παιδιάτρους και άλλους ιατρούς (καρδιολογικά νοσήματα για την Τζωρτζίνα και την Ίριδα, ηπατική βλάβη για τη Μαρία- Ελένη) και παρερμήνευαν σκοπίμως μαζί με αδίστακτους «δημοσιογράφους» τις νεκροψίες – νεκροτομές και ιατροδικαστικές εκθέσεις της Προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών κας Τσιόλα με 12.000 νεκροψίες – νεκροτομές, της εκ των κορυφαίων ιατροδικαστών της Ελλάδος, Ιατροδικαστή Αθηνών κας Τσάκωνα με 14.000 νεκροψίες – νεκροτομές, και την πραγματογνωμοσύνη του Ιατροδικαστή Πειραιώς κου Σωκράτη Τσαντίρη, οι οποίοι έχουν αποφανθεί ότι ο θάνατος των δύο παιδιών οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αποκλείοντας την οιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Χθες, συμμετέχοντας ως εκπρόσωπος της οικογένειας Καμπανού απέναντι στους 12 απάνθρωπους δολοφόνους του Άλκη, οι οποίοι του αφαίρεσαν τη ζωή με 37 θανατηφόρα χτυπήματα, πολτοποιώντας το κεφάλι του με σιδηρολοστούς και μαχαιρώνοντάς τον με δολοφονικά μαχαίρια Karambit και δρεπάνι σε όλο του το σώμα, και τους 30 και πλέον υπερασπιστές δικηγόρους, επιβεβαίωσα το πόσο στερούνται συστήματος αξιών οι Γρηγόρης Λέων και Δημήτρης Γαλεντέρης, αφού μόνο και μόνο για να εισπράξουν μια παχυλή αμοιβή, προτάθηκαν ως μοναδικοί μάρτυρες υπερασπίσεως – ιατροδικαστές, για να διαψεύσουν, όπως έκαναν επί μήνες στην υπόθεση της Σ.Π., την κορυφαία καθηγήτρια Ιατροδικαστή της Ελλάδος κα Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση και να σώσουν τους άγριους δολοφόνους του αείμνηστου Άλκη, οι οποίοι επί μήνες κοροϊδεύουν τους τακτικούς Δικαστές και τους Ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ισχυριζόμενοι και οι 12 ότι, ενώ ήταν εκεί, όταν δολοφονούνταν ο αείμνηστος Άλκης Καμπανός, κανείς από αυτούς δεν χρησιμοποίησε ούτε σιδηρολοστούς, ούτε μαχαίρια και δρεπάνια, και μάλιστα προσφέρονται χωρίς ίχνος ιατρικού αυτοσεβασμού και σεβασμού προς τις οικογένειες του αειμνήστου Άλκη και των άλλων 2 θυμάτων (Βογιατζόγλου και Κοσκινά, οι οποίοι δέχτηκαν περισσότερα από 20 θανατηφόρα μαχαιρώματα), να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση με την κα Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, για να διαψεύσουν χωρίς καμία ντροπή, βλέποντας μόνο φωτογραφίες και τίποτα άλλο, την ιατροδικαστική έκθεσή της και τη νεκροψία – νεκροτομή, τις οποίες αυτή διενέργησε.

Και τους δύο τους περιμένω, όπως τους περιμένει και το Δικαστήριο , αλλά και η κα Εισαγγελέας, για να αναδειχτεί η πραγματική επαγγελματική προσωπικότητα αυτών των ιδιωτών ιατροδικαστών που επί μήνες τώρα και στις δύο σημαντικότερες δίκες που δικάζονται στα ελληνικά Δικαστήρια (Σ.Π., Άλκη Καμπανού) χωρίς καμία επαγγελματική αξιοπρέπεια, δηλητηριάζουν τη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι είναι και εν δυνάμει ένορκοι αυτών των δύο σπουδαίων δικών, μόνο και μόνο για να εισπράξουν στη μεν περίπτωση του Άλκη μια τεράστια αμοιβή από τις οικογένειες των 12 κατηγορουμένων, στη δε υπόθεση της δυστυχισμένης και άδικα προσωρινά κρατούμενης κας Σ.Π. μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν επαγγελματική πελατεία.

Ροή Ειδήσεων

Top News