11:48 Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα - Γ. Λέων: «Δεν έχουμε ακούσει ουσιαστικά μία διαφορετική αιτία θανάτου»

Πάτρα - Γ. Λέων: «Δεν έχουμε ακούσει ουσιαστικά μία διαφορετική αιτία θανάτου»

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ό,τι αφορά τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών της κατηγορουμένης.
«Μέχρι στιγμής υπάρχει η άποψη η οποία έχει καταγραφεί αρχικά στις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες δεν έχουν υποστήριξη από κανέναν συνάδελφο» είπε αρχικά ο κ. Λέων αναφερόμενος στην ηπατική ανεπάρκεια και στην αγενεσία φλεβοκόμβου ως αιτίες θανάτου.

Επισήμανε πως μέχρι την εμφάνιση του τέταρτου συνηγόρου της κατηγορουμένης, Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είχαν ειπωθεί στο δημόσιο διάλογο αντίθετες απόψεις από αυτές των Καρακούκη και Καλόγρηα.

«Όσοι λένε τώρα πως οι πρώτες αιτίες δεν είναι σωστές, δεν λένε τελικά ποιες είναι οι αιτίες θανάτου» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής.

Μιλώντας και ο ιατροδικαστής, Χρήστος Κραββαρίτης, τόνισε πως «για να καταδικάσουμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου η άποψή μας θα πρέπει να είναι απολύτως τεκμηριωμένη» ενώ σημείωσε πως εφόσον αποδομείται η εγκληματική ενέργεια τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών είναι παθολογικά.

«Είναι επιστημονικώς αξιοπερίεργο και πολύ σπάνιο, όταν όμως δεν υπάρχουν ευρήματα να τεκμηριώσουν κατά τρόπο αδιάσειστο…τι μπορούμε να πούμε παραπάνω;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κραββαρίτης ερωτώμενος εάν εκτιμά πως οι θάνατοι των τριών παιδιών ήταν μία ατυχής σύμπτωση.

«Δεν έχουμε ακούσει ουσιαστικά μία διαφορετική αιτία θανάτου» κατέληξε ο κ. Λέων.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας