1:24 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα - Γ. Λέων σε Π. Κουσουλό: Η πνευμονορραγία στην Μαλένα μαζί με τα άλλα ευρήματα συμπληρώνει μια εικόνα ασφυκτικού θανάτου

Πάτρα - Γ. Λέων σε Π. Κουσουλό: Η πνευμονορραγία στην Μαλένα μαζί με τα άλλα ευρήματα συμπληρώνει μια εικόνα ασφυκτικού θανάτου

Ο πολύ γνωστός ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, βρέθηκε καλεσμένος σήμερα Τετάρτη, 12 Μαΐου 202, στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.

Θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών ήταν οι εξελίξεις πάνω στον θάνατο των δύο πρώτων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και οι εξελίξεις πάνω στον θάνατο της Τζωρτζίνας και τι κατά την γνώμη του ιατροδικαστή κ. Λέων θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει.

Για τα δύο πρώτα παιδιά που πέθαναν αιφνιδίως την Μαλένα και την Ίριδα αφού ο κ. Κουσουλός ανέλυσε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε από πλευράς των εξετάσεων που γίνονται ή θα γίνου και των βιολογικών υλικών που έχουν διασωθεί ρώτησε τον κ. Λέων “με την δική σας την πείρα πόσο εύκολο είναι να βγάλουμε ένα ακριβές συμπέρασμα;”

“Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξεκινάμε από το μηδέν, επανελέγχουνε τα πάντα οι συνάδελφοι μου, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν στα χέρια τους ευρήματα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό” απάντησε ο κ. Λέων.

Στην συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το εύρημα για το οποίο γράψει εδώ και καιρό η εφημερίδα ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ και συγκεκριμένα για την πνευμονορραγία που έχει βρεθεί στην Μαλένα, αλλά και για το τι έπρεπε να γίνει από την πρώτη στιγμή με τρίχες από την Τζωρτζίνα και ποια στοιχεία μπορούν αν μας δώσει μία τρίχα.

Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη του κ. Λέων στον Πέτρο Κουσουλό:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Κουσουλός: Στα ιστοτεμάχια της Μαλένας – Ίριδας αναζητούν τοξικολογικές – Δεν αποκλείεται εκταφή

Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός αποκαλύπτει τι θα απαντήσει ο Δασκαλάκης στο εξώδικο της Πισπιρίγκου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας