1:11 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα - Γρ. Λέων: Δεν ισχύει ως πληροφορία ότι βρέθηκε κεταμίνη στο πρώτο παιδί (βίντεο)

Πάτρα - Γρ. Λέων: Δεν ισχύει ως πληροφορία ότι βρέθηκε κεταμίνη στο πρώτο παιδί (βίντεο)

«Έχει ακουστεί αρκετά αυτές τις ημέρες ότι υπάρχει μία υποτιθέμενη ανεύρεση κεταμίνης στο πρώτο παιδί. Αυτό, όπως έχει παρουσιαστεί, δεν μπορεί να ισχύει ως πληροφορία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, διαψεύδοντας τις φήμες για την υπόθεση της Πάτρας και το τι προκάλεσε το θάνατο της Μαλένας.

Mιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας επισήμανε ότι «οι υπόλοιποι δεν θα πρέπει να επηρεάσουμε την όλη διαδικασία». Η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο κ. Λέων διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο με τις συνεχείς αναφορές και στοιχεία στην περαιτέρω διερεύνηση των θανάτων των τριών κοριτσιών.

Και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, καλό είναι να μη βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Να θυμίσω ότι και στο πρώτο παιδί έγινε η ίδια διαδικασία, με τα ίδια μηχανήματα και με την ίδια μεθοδολογία που ανευρεθεί στη Τζωρτζίνα η κεταμίνη και δεν έδειξε κάτι».

Ο ίδιος δήλωσε πως ο χρόνος βοηθάει τους ιατροδικαστές για να φτάσουν σε ασφαλή συμπεράσματα λέγοντας ότι «είναι μια υπόθεση που θέλει πλήρη τεκμηρίωση», γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή όλοι ακόμα όσον αφορά το τι προκάλεσε το θάνατο στα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα.

πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Απαντά μέχρι την Παρασκευή στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Δασκαλάκης (βίντεο)

Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός απαντάει στο twitter spaces για όλα! Οι φωτογραφίες, οι διάλογοι Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη και οι εξελίξεις των ερευνών

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των αρχών οι 173 κλήσεις της Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Ίριδας και στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας