1:18 Κυριακή 11 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Γρ. Λέων: "Επιτέλους έχουμε μια σαφή αιτία θανάτου με ένα τεκμηριωμένο, επιστημονικό, άρτιο τρόπο"

Πάτρα - Γρ. Λέων: "Επιτέλους έχουμε μια σαφή αιτία θανάτου με ένα τεκμηριωμένο, επιστημονικό, άρτιο τρόπο"

Ο πολύ γνωστός ιατροδικαστής, Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, αλλά και υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης Γρηγόρης Λέων, βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.

Ο εκδότης της ΜΠΑΜ στο ΡΕΠΟΡΤΑΖ και δημοσιογράφος ζήτησε από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων να σχολιάσει την εισαγγελικό πρόταση σε ότι έχει να κάνει με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και αποκάλυψε η εφημερίδα.  Ο εισαγγελέας υιοθετεί πλήρως την γνωμοδότηση των κκ Καρακούκη-Καλόγρηα μια και από την πλευρά της υπεράσπισης προσπαθούσαν να αποδομήσουν τη συγκεκριμένη γνωμοδότηση είπε ο κ. Κουσουλός . Ο ιατροδικαστής απάντησε ότι,  “πρώτα από όλα να διευκρινίσουμε ότι αυτό που ουσιαστικά γίνεται αυτή τη στιγμή είναι ότι επιτέλους έχουμε μια σαφή αιτία θανάτου με ένα τεκμηριωμένο, επιστημονικό, άρτιο τρόπο”.

Για να συνεχίσει ο κ. Λέων λέγοντας ότι, “γιατί όπως θυμάστε στην αρχή όταν είχαν εκδοθεί οι δύο εκθέσεις τότε που ουσιαστικά είχαν γίνει οι νεκροτομές είχαμε δύο αιτίες θανάτου που σήμερα δεν υποστηρίζονται πλέον από κανένα από εκείνους τους ανθρώπους που αρχικά υποστήριξαν εκείνες τις αιτίες θανάτου. Ένα βασικό επομένως για την ιατροδικαστική επιστήμη ήταν να έχουμε αιτίες θανάτου”.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη και την συνέχεια με τα όσα είπε ο κ. Λέων απαντώντας στις ερωτήσεις του κ. Κουσουλού για το τι είχαν αναφέρει ιατροδικαστές για κακώσεις ότι έγινε πέριξ την ώρα θανάτου όταν οι κκ Καρακούκης-Καλόγρηας δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν τέτοιες κακώσεις. Στην ιατροδικαστική υπάρχουν ή προθανάτιες ή μεταθανάτιες κακώσεις!

Όλη η συνέντευξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Οι δυο καταθέσεις του Νίκου Καλόγρηα για Μαλένα – Ίριδα (αποκλειστικό)

Πάτρα: Η κατάθεση του Νίκου Καρακούκη για Μαλένα-Ίριδα. Βόμβες για τις κακώσεις, το πανάκι και τα λάθη των συναδέλφων του

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας