5:37 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα - Γρηγόρης Λέων: Η νέα αινιγματική ανάρτηση του - Ευτυχώς τα στοιχεία μιας υπόθεσης δεν τα παίρνει ποτέ ο άνεμος…

Πάτρα - Γρηγόρης Λέων: Η νέα αινιγματική ανάρτηση του - Ευτυχώς τα στοιχεία μιας υπόθεσης δεν τα παίρνει ποτέ ο άνεμος…

Ευτυχώς τα στοιχεία μιας υπόθεσης δεν τα παίρνει ποτέ ο άνεμος… Αυτό έγραψε σε ανάρτηση του στους λογαριασμούς του τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook ο κορυφαίος ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Η αινιγματική ανάρτηση του έχει πολλούς αποδέκτες, είτε εκείνους που ελπίζουν να έχουν “χαθεί” τα στοιχεία είτε σε εκείνους που επιθυμούν για τον δικό τους λόγο να αποδομήσουν τον λόγο του.


Ο κ. Λέων από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με τα δεδομένα της υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε με στοιχεία και ντοκουμέντα κάτι που ενόχλησε πολλούς. Στις αναρτήσεις του ευχαρίστησε και τους ανθρώπους που έφτιαξαν το reface στην ταινία που συνόδεψε την ανάρτηση.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Λέων μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» είμαστε σε φάση που επαναξιολογούνται επίσημα από μια επιτροπή η πρώτη αιτία θανάτου και πρέπει να επαναξιολογηθεί και η δεύτερη.

Σημείωσε ακόμα ότι θα έχουμε μια νέα αιτία θανάτου μέσα στις επόμενες ημέρες και τόνισε ότι τα δεδομένα είναι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις, η μαρτυρία της μητέρας την οποία χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντική και τρίτο στοιχείο όπως ανέφερε είναι οι ιατρικοί φάκελοι που μελετώνται.

Για το αν έχει αποκλειστεί το σενάριο ασφυκτικού θανάτου ο κ. Λέων τόνισε ότι για τους δυο πρώτους θανάτους υπάρχει ένα «ισχυρό σενάριο ασφυκτικού θανάτου». Στον τρίτο θάνατο πρέπει να περιμένουμε τα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις, τόνισε και πρόσθεσε ότι η τοξικολογική εξέταση θα μας δώσει την πληροφορία αν έχει επιδράσει κάποια τοξική ουσία στην Τζωρτζίνα, ενώ ανέφερε ότι στα δυο πρώτα περαστικά δεν υπάρχει τοξική ουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί: Πάτρα – Τρεις ασφυξίες και η ουσία – αίνιγμα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι τοξικολογικές «μίλησαν» -Η ουσία που βρέθηκε σε Τζωρτζίνα και Μαλένα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας