23:00 Κυριακή 7 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο δικηγόρος της για την μήνυση σε βάρος όσων μπήκαν χθες στο διαμέρισμα που ανήκει στην Κούτρα (βίντεο)

Πάτρα: Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο δικηγόρος της για την μήνυση σε βάρος όσων μπήκαν χθες στο διαμέρισμα που ανήκει στην Κούτρα (βίντεο)

Πάτρα: Αμέσως μετά την υποβολή μήνυσης στον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega “Χαμογέλα και πάλι” και ανέφερε ότι η ίδια είδε τον δικηγόρο να μεταβαίνει στο σπίτι περίπου στη μία τα ξημερώματα συνοδεία δεύτερου ατόμου.

Το συγκεκριμένο άτομο, μπήκε μέσα στο σπίτι και, αφού παρέμεινε λίγη ώρα μέσα, στη συνέχεια βγήκε κρατώντας και μεταφέροντας διάφορα αντικείμενα και φακέλους με χαρτιά, είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, όπως η ίδια δήλωσε, κατέθεσε στην Αστυνομία και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο έφτασαν, προκειμένου να εντοπιστούν τα στοιχεία του ατόμου αυτού.

Η ίδια ανέφερε ότι μετά την απογευματινή του είσοδο στο σπίτι, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος άφησε τα πάντα ανοικτά, ενώ επέτρεψε την είσοδο σε άλλα άτομα, ψάχνοντας παράλληλα μπροστά τους τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού που βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του οικήματος.

 

 

Νωρίς σήμερα το πρωϊ η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας, η οποία είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προέβη σε παραβίαση του ακινήτου, αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση του δικαστηρίου που εξετάζει την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς.

Η τσαντα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε χθες μέσα στο σπίτι , αλλά τώρα έχει χαθεί.

Σε εγρήγορση η Δήμητρα Πισπιρίγκου συνομιλεί με τους δικηγόρους της οικογένειας:

 

 

Μάλιστα η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπσιρίγκου, πήραν κάποια πράγματα από το σπίτι που ανήκαν στα 3 παιδιά, σε συνεννόηση με την Ρούλα.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πρωί του Σαββάτου, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, γιατί, όπως υποστηρίζουν, αφαίρεσε το περιεχόμενο της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας.

 

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την είσοδο στο οίκημα της σπιτονοικοκυράς από τους δικήγορους των συγγενών της.
Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για το περιστατικό της εισόδου του δικηγόρου των συγγενών της 69χρονης στο οίκημά της στην Πάτρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς – «Πήρε πράγματα της Τζωρτζίνας» (βίντεο)

Πάτρα: «Μαμά είσαι κακιά» – Το νέο σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας


«Η οικογένεια έχει καταγγείλει το γεγονός της αφάιρεσης της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας, είναι μία παλιά τσάντα που δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Πριν βγει η δικαστική κρίση για το ζήτημα υπήρξε εισβολή στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά, και γνωρίζω ότι έχει σπάσει και ένα τζάμι και έγινε έρευνα σε αντικείμενα που δεν ανήκουν στην 69χρονη, αλλά στην οικογένεια. Μετά από αυτό, άφησαν την πόρτα ανοιχτή και έφυγαν με αποτέλεσμα να μπουν άγνωστοι στο σπίτι. Όλα αυτά συνιστούν υπερβολές και έχει ενημερωθεί η ασφάλεια», ανέφερε αρχικά.

«Είναι τα διαμερίσματα στον 1ο και 2ο όροφο και όχι σε αυτό που έμενε το ζεύγος Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη. Δεν μπορεί να μπαίνει ο οποιοσδήποτε και να αφαιρεί κατά το δοκούν πράγματα από ένα σπίτι. Η αστυνομία έκανε ένα διαχωρισμό και πήρε πράγματα τα οποία να σχετίζονται με την υπόθεση που εξετάζεται, και τί είναι συνδεδεμένο χρονικά με την υπόθεση», πρόσθεσε.

Όσο αφορά στο σημείωμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, «είναι προγρνέστερο της υπόθεσης. Δεν είχε γίνει το χατήρι στο παιδάκι να μεταβεί στην εξοχική κατοικία και γι άυτόν τον λόγο έμεινε με το παράπονο το παιδί».

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Είναι νομικά σπανιότατο να μην γνωρίζει ο κ. Παπαδόπουλος ότι τα διαμερίσματα δεν ανήκουν στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Μεταβήκαμε στο ακίνητο, διαπιστώσαμε την διάρρηξη του σπιτιού και ανεβήκαμε στον 1ο όροφο, το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα. Ό,τι βρήκαμε στο ακίνητο του 1ου ορόφου, θα παραδοθούν στην ανακρίτρια. Για ποιόν λόγο δεν θα δίναμε τα αντικείμενα στην αστυνομία. Το σημείωμα της Τζωρτζίνας, το βρηκε δημοσιογράφος και όχι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελαν να αποκρύψουν στοιχεία για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αυτοί που μπήκαν στο σπίτι», τόνισε κλείνοντας.

 

Πηγή: tempo24.gr /megatv.com

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας