Πάτρα: Σε ντροπιαστικές δηλώσεις οι οποίες αποκαλύπτουν πολλά για το ποιόν των ανθρώπων που τώρα εμφανίζονται να συμπάσχουν με το δράμα με την τραγική κατάληξη των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη και της  Ευγενίας Κούτρα, είχε προχωρήσει σε ανύποπτο χρόνο ο πρώτος της εξαδελφος, Δημήτρης Κούτρας. Μιλώντας στο pelop.gr ο κ. Κούτρας αποκαλούσε τη σπιτονοικοκυρά «ζαβόσκυλο» ομολογώντας εμμέσως ότι προσέλαβε δικηγόρο προκειμένου να μην γίνει «αρπαχτή» από κάποιους άλλους συγγενείς της Κούτρα. Διαβαστε το τι είχε δηλώσει ο Δημητρης Κούτρας για την εξαδελφη του και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

«Δημήτρης Κούτρας. Ετών 75. Πρώτος ξάδελφος της Ευγενίας Θεοδωροπούλου, απ’ το σόι του πατέρα της. Από το χωριό Γιαννόπουλοι, του δήμου Αμφιλοχίας. Εκεί είναι θαμμένοι οι γονείς της σπιτονοικοκυράς. Μίλησα μαζί του πάνω από μισή ώρα. Αυθεντικός, ευθύς, «χύμα».

-«Δεν πάταγε ποτέ το πόδι της στο χωριό η Ευγενία. Και δεν ήθελε σχέσεις με κανέναν. Πενήντα χρόνια και δεν ήρθε μια φορά… Ηρθε μόνο στην κηδεία του πατέρα της, φάγαμε, τα ‘παμε, μετά εξαφανίστηκε. Ξανάρθε στην κηδεία της μάνας της, μετά από μερικά χρόνια, αλλά τότε έφυγε κατευθείαν. Μυστήριο τρένο η Ευγενία. Από μικρή έτσι ήταν».

-«Ανάποδη σε πολλά. Εκείνα τα χρόνια πέρναγε από το μυαλό μας, πως μπορεί να ήταν λιγάκι αναρχική. Σε όλα ανάποδη. Ζαβόσκυλο…».

-«Ενιωθα, πως μας θεωρούσε λιγάκι παρακατιανούς. Αλλά μπορεί να ‘ναι δικό μου το λάθος. Εγώ το ένιωθα έτσι. Ηταν αλλού γι’ αλλού, όμως, η Ευγενία. Εκ γενετής, πιστεύω. Το γονίδιό της ήταν έτσι… Δεν ήθελε οικογένεια. Απορώ γιατί παντρεύτηκε… Ούτε παιδιά ήθελε. Δεν είναι, όπως ξέρω, ότι είχε κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα και δεν έκανε παιδιά. Δεν ήθελε παιδιά. Τις παραξενιές που είχε μικρή, τις κουβάλησε, πιστεύω, ως το τέλος της ζωής της».

-«Μετανιώνω, όμως. Επρεπε να την είχα πλησιάσει εγώ, να είχα πάει να την βρω κι ας μ’ έδιωχνε. Και τώρα ξαφνικά, βλέπουμε στην τηλεόραση πως η ξαδέρφη έχει πεθάνει δυο χρόνια τώρα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο δικηγόρος της για την μήνυση σε βάρος όσων μπήκαν χθες στο διαμέρισμα που ανήκει στην Κούτρα (βίντεο)

Πάτρα: Μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς – «Πήρε πράγματα της Τζωρτζίνας» (βίντεο)