4:53 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα - Η καφεμάντης "Σία" για την Πισπιρίγκου και τα μηνύματα "φωτιά" που της έστειλε

Πάτρα - Η καφεμάντης "Σία" για την Πισπιρίγκου και τα μηνύματα "φωτιά" που της έστειλε

Πάτρα: Την αποκαλυπτική μαρτυρία της γυναίκας, η οποία είχε “διαβάσει” τον καφέ της Ρούλας Πισπιρίγκου και της είχε πει ότι ο σύζυγός της θα επέστρεφε σε αυτήν, παρουσιάζει αποκλειστικά το ereportaz.gr.

Του Νίκου Νικολετάκη

Όταν η κατηγορουμένη διαπίστωσε ότι οι προβλέψεις από την καφεμαντεία και η παρέμβαση της “γιαγιάς” δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα και ο σύζυγός της δεν γύριζε πίσω ζήτησε να της δώσει πίσω τα χρήματα που έδωσε. “Μου είχε δώσει 20 ευρώ για τον κόπο μου και μετά πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τα θέλει πίσω αυτά τα λεφτά γιατί “δεν βγήκαν έτσι όπως μου τα πες, δεν γύρισε αυτός”. Της λέω “μανούλα μου πάρτα”. Ήρθε η αδερφή της με μία κοπέλα που δεν είχα ξαναδεί και της τα έδωσα” ανέφερε η “Σία”.

Στις 15 Ιανουαρίου ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στην σύζυγό του  ότι χωρίζουν και πως μαζεύει τα πράγματά του. Στις 16 του μήνα η Πισπιρίγκου επικοινώνησε με την “καφεμάντη” ζητώντας να τον επαναφέρει στο σπίτι. Στις 18 Γενάρη η κατηγορουμένη έστειλε μήνυμα στη γυναίκα ότι όλα πάνε στραβά και να το μεταφέρει στη «γριά». Στις 19 μετέφερε την τετραπληγική Τζωρτζίνα με αναφερόμενους “εμετούς, υπνηλία και πιθανό επεισόδιο σπασμών” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Λίγες ημέρες μετά το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή λόγω της κεταμίνης.

Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με το δικαστικό βούλευμα,η 34χρονη επέλεξε να εκδικηθεί τον σύζυγό της που αποφάσισε να την εγκαταλείψει οριστικά. Ο Δασκαλάκης στην κατάθεση του στο Μικτό Ορκωτό έδωσε και μία διαφορετική πτυχή: “Ποιος θα με θέλει εμένα με ένα παιδί τετραπληγικό” κατέθεσε ο μάρτυρας  ότι είπε η Πισπιρίγκου. Ο ίδιος θα καταθέσει στο δικαστήριο 40 και πλέον μηνύματα της κατηγορουμένης που έχουν πέσει στα χέρια του τα οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων σε χαρτορίχτρες και μάγια.

Οι συνομιλίες 
Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η ΜΠΑΜ  το πρωινό της 16ης Ιανουαρίου 2022 (11.27) καταγράφεται η πρώτη επικοινωνία της Πισπιρίγκου με τη χαρτορίχτρα με το όνομα Σία.

-Πισπιρίγκου: «Καλημέρα Σία. Μη με πάρεις, πάρε τη Λ…, ευχαριστώ. Πάντως μάζεψε τα πράγματά του όλα…».

-Στις 12.51 η 34χρονη ξαναστέλνει μήνυμα: «Σία συγνώμη που σε ενοχλώ, αλλά πήρε τα πράγματά του στη μάνα του… επειδή μου είπε η Λ… ότι δεν θα φύγει απλά στο λέω… Στείλε μου μήνυμα ό,τι θες να μου πεις…».

-Σία: «Θα επιστρέψει, αυτή προσπαθεί… (σ.σ. η γιαγιά) θα γυρίσει…».

Στις 18 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.48 το πρωί η καφεμάντης στέλνει το εξής μήνυμα:«Μιλάω με τη γιαγιά, σε παίρνω σε λίγο»

-Η Πισπιρίγκου απαντά: «Οκ πες της ότι όλα πάνε στραβά».

Στις 21.23 το βράδυ της ίδιας ημέρας η κατηγορουμένη στέλνει νέο SMS στη Σία: «Πάρε με μόλις το δεις». Εκείνη δεν απαντά ποτέ.

«Τα λεφτά πίσω»
Η επόμενη επικοινωνία μεταξύ Πισπιρίγκου και Σίας είναι τον Μάρτιο του 2022. Η Τζωρτζίνα έχει ήδη φύγει από τη ζωή… Στις 3 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.42 η Πισπιρίγκου στέλνει νέο μήνυμα:
-«Καλημέρα το απόγευμα θα έρθω σπίτι σου Σία».

Δεν λαμβάνει απάντηση. Ακολουθεί νέο μήνυμα στις 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.26: «Το απόγευμα θα έρθουμε σπίτι σου. Φρόντισε να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω. Από τη γριά».
Δύο λεπτά αργότερα η 34χρονη στέλνει νέο SMS: «Γιατί έχουμε όλες τις ηχογραφήσεις που μας λες για τη γριά και το ποσό που ζητάς για να γίνει η Τζωρτζίνα καλά. Στις έξι θα είμαστε εκεί. Φρόντισε να βγεις να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω, αλλιώς θα κινηθούμε αλλιώς».

Η καφεμάντης μιλώντας στο ereportaz.gr είπε ότι είδε την Πισπιρίγκου δύο φορές. “Μου την είχε φέρει μία φίλη της κολλητής της πάνω σε ένα καφέ που πίναμε.” Η γυναίκα μας είπε ότι διάβασε τον καφέ στην 34χρονη “για καλαμπούρι” και ότι δεν είναι αυτή η δουλειά της. Έλεγε ότι επειδή φεύγει ο σύζυγος αν θα γυρίσει. “Το μόνο που της είχα πει στο καλαμπούρι πάνω ήταν ότι θα γυρίσει (ο Μάνος). Άνδρες είναι. Όλοι τους όλο και κάτι κάνουν. Μη δίνεις σημασία Κοίτα το παιδί σου τι κάνει” πρόσθεσε.

Η καφεμάντης μας είπε ότι η κατηγορουμένη δεν συμπεριφερόταν ως μία γυναίκα με δύο νεκρά παιδιά και ένα παραπληγικό. Το ενδιαφέρον της ήταν να γυρίσει πίσω ο  Μάνος Δασκαλάκης..

Τη ρωτήσαμε και για την περίφημη “γιαγιά” που αναφέρεται στα μηνύματα. Δείτε το βίντεο:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Tα μηνύματα-φωτιά της Πισπιρίγκου με την χαρτορίχτρα

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα χαροπάλευε και η κατηγορούμενη ενδιαφερόταν για τη βέρα του Μάνου!

 


Πισπιρίγκου: Ρώταγε καφετζού για τον Μάνο «Αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κατηγορουμένη είχε μιλήσει με πολλές χαρτορίχτρες και άτομα που έκαναν διάφορα είδη μαντείας σε μια προσπάθεια να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να επιστρέψει στην συζυγική εστία. Σοκ είχε προκαλέσει πέρσι η καταγγελία γυναίκας στην εφημερίδα«Πελοπόννησος» ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου την είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»!Η ίδια είχε πει τότε ότι ήταν πρόθυμη να το καταθέσει στις αρχές. «Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Ομως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ηταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ίριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή». Θα πρέπει να θυμίσουμε πως τον Νοέμβριο του 2020 η Ιριδα ό,τι είχε γεννηθεί, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν 7,5 ετών. Η Μαλένα είχε «φύγει» από τη ζωή το 2019.

Η Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

Και αμέσως πέρασε στη δεύτερη ερώτηση: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή» της είπε. Για να λάβει την απάντηση: «Αυτά δεν γίνονται»!
Η Α.Ν. μάς περιγράφει τι ακολούθησε: «Ε, αυτό ήταν, τελείωσα τον καφέ με χίλια ζόρια, της είπα λυπάμαι, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στον καφέ για να σας πω αυτά που θέλετε και έφυγα. Κοίταγα τις επόμενες μέρες ειδήσεις μην ακούσω για κανέναν ξυλοδαρμό ώστε να επέμβω αλλά τίποτα. Τόσο είχα αγχωθεί… Αλλά τα έλεγε πολύ σοβαρά…»!

«Πλήρως χειριστική»

Μία από τις χαρτορίχτρες στην οποία είχε απευθυνθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να επιστρέψει σε αυτήν, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε, η κατηγορουμένη απευθύνθηκε σε αυτήν τον Απρίλιο του 2021, αφού είχαν πεθάνει τα δύο παιδιά της, η Μαλένα και η Ίριδα.
Η χαρτορίχτρα χαρακτήρισε την κατηγορουμένη έναν άνθρωπο «πλήρως χειριστικό και θυμωμένο, με αυταρχικό χαρακτήρα».

«Στις δικές μας συνεδρίες υπήρχε ο θυμός και η επιμονή της να κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο (Μάνο), που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ήταν χειριστική και επέμενε ότι εκείνος έχει εξωσυζυγική σχέση και ήθελε να του κάνει κακό. Επειδή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά προσπαθούσα να την πείσω ότι δεν έχει σχέση ο Μάνος», ανέφερε η χαρτορίχτρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησα να την πείσω να ηρεμήσει, πως δεν υφίσταται εξωσυζυγική σχέση του Μάνου. Έφτασε στο σημείο να με ρωτάει εάν έχω χάπια ή γιατροσόφια. ‘‘Θέλω να τον δέσω, να τον φέρω πίσω ή να του κάνω κακό’’, μου έλεγε. ‘‘Πρέπει να τον καταστρέψω, με άφησε μόνη’’», τόνισε.

Ανέφερε μάλιστα πως της έκανε εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι η κατηγορουμένη δεν ανέφερε τίποτα για τα παιδιά της που είχαν πεθάνει, παρά μόνο ότι «έφυγαν τα παιδιά και αυτός δεν γύρισε πίσω σε μένα».

«Ήξερα ότι αυτό το άτομο κάτι θα κάνει. Σταμάτησα να έχω επαφές, άλλαξα και τηλέφωνο. Επέμενε ότι έχει σχέση ο Μάνος. Έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει να της προτείνω φίλη ή συνάδελφο με μαντζούνια για να τον γυρίσει πίσω. Έψαχνε μαγεία, ήθελε να τον κάνει να γυρίσει σε αυτήν», πρόσθεσε.

«Δεν είδα καμιά χαροκαμένη μάνα, το μόνο που μου έλεγε ήταν ‘‘εγώ θα βρω τον τρόπο να τον κάνει να γυρίσει πίσω’’. Δεν άκουσα ποτέ ‘‘δεν είμαι καλά, θα πάω σε ψυχίατρο, έφυγαν τα παιδιά μου’’. Έλεγε μόνο ‘‘έφυγαν τα παιδιά και αυτός δεν γύρισε πίσω’’. Δεν την είδα να κλαίει μία φορά, το πάθος της ήταν να βρει πώς θα γυρίσει ο σύζυγός της ή πώς θα τον επαναφέρει», δήλωσε.

Σύμφωνα με μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η χαρτορίχτρα την οποία επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 34χρονη πίστευε ότι συγκεκριμένα πρόσωπα της έχουν κάνει μάγια. «Έχασε το πρώτο της παιδί, έχει χωρίσει με τον σύζυγο και το πρόβλημά της είναι ότι της έχουν κάνει μάγια, μήπως γι’ αυτό χωρίζει με τον σύζυγο κι έπαθε αυτό. Ήταν πολύ στενοχωρημένη, έκλαιγε, έλεγε ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ αυτό, ότι αγαπάω τον Μάνο και γιατί να χωρίσουμε, και άμα χωρίσαμε από τα μάγια γιατί δεν με ήθελε η πεθερά μου, από την αρχή δεν με ήθελε».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας