2:55 Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Η κατάθεση της Δ. Πισπιρίγκου για τα έντονα «σκούρα» σημάδια στο στόμα της Ίριδας και τις αμυχές στη μύτη που δεν υπήρχαν πριν!

Πάτρα: Η κατάθεση της Δ. Πισπιρίγκου για τα έντονα «σκούρα» σημάδια στο στόμα της Ίριδας και τις αμυχές στη μύτη που δεν υπήρχαν πριν!

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» σχετικά με την καυτή παραδοχή της Δήμητρας Πισπιρίγκου σε ότι αφορά τα «σκούρα σημάδια» (σ.σ. δηλαδή το ξηραμένο αίμα) που υπήρχαν εσωτερικά στο στόμα της Ίριδας και δεν έχουν καμία σχέση με το έκζεμα!

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Παρά το γεγονός ότι για ευνόητους λόγους και προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις η αδελφή της κατηγορούμενης σε δελτίο Τύπου προσπάθησε να αποδομήσει το περιεχόμενο της έρευνας και το μέγεθος της αποκάλυψης, ισχυριζόμενη ότι ουδέποτε κατέθεσε για αίμα στο στόμα της Ίριδας, εντούτοις διαψεύδεται από την ίδια την κατάθεση της! Πλέον τίθεται το ζήτημα εάν είναι σε θέση να γνωρίζει την βαρύτητα όσων έχει καταθέσει!

Το eReportaz αποκαλύπτει, λέξη προς λέξη, όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για τα σημάδια της Ίριδας τα οποία ουσιαστικά «καίνε» την αδελφή της καθώς δεν έχουν καμία σχέση με το έκζεμα στα χείλη που υπήρχε την τελευταία νύχτα πριν το θάνατο του βρέφους. Η μάρτυρας όχι μόνο αναφέρεται για έντονα σκούρα σημάδια τα οποία είδε στο εσωτερικό των χειλιών του βρέφους αλλά και στις αμυχές κάτω από τα ρουθούνια της Ίριδας που είχε αποκαλύψει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» και όπως η ίδια λέει δεν υπήρχαν το προηγούμενο βράδυ!

Καταθέτει επακριβώς: «…Εκτός από την κοκκινίλα όμως βλέπω ότι υπάρχουν και σημάδια και μάλιστα έντονα και στο εσωτερικό των χειλιών. Τα σημάδια αυτά έχουν σκούρο χρώμα και έχουν μια όψη σαν τρίγωνα στο σχήμα τους με κορυφές δηλαδή». Στη συνέχεια όμως θυμάται ότι τα συγκεκριμένα σημάδια τα οποία αρχικά τα είχε αποδώσει σε ξηρότητα τα είχε δει και η ίδια όταν πήρε την Ίριδα από την κούνια, καθώς και ότι δεν υπήρχαν πριν δηλαδή την προηγούμενη νύχτα. Αναφέρει: «Αυτά είναι τα σημάδια τα οποία σας περιέγραψα προηγουμένως σαν ξηρότητα και σας είπα ότι εγώ τα παρατήρησα πρώτη φορά όταν πήρα την Ίριδα από την κούνια της και την έβαλα στο πάτωμα της κουζίνας για να της κάνω ΚΑΡΠΑ. Πριν από αυτό ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ. Το προηγούμενο βράδυ που την είχα εγώ και παίζαμε μέχρι που και την έβαλε για ύπνο η ΡΟΥΛΑ δεν ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ…Στη φωτογραφία βλέπω και κάποια κόκκινα σημάδια κάτω από τη μύτη της Ίριδας τα οποία σας λέω ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ για πρώτη φορά και δεν υπήρχαν πριν συμβεί αυτό το κακό στην ΙΡΙΔΑ, πριν δηλαδή τη βρω νεκρή στην κούνια της…».

Σε προηγούμενο σημείο της κατάθεσης της η Δήμητρα Πισπιρίγκου και πάλι καίει την αδελφή της σε ότι αφορά τα έντονα σκούρα σημάδια στο εσωτερικό του στόματος της Ίριδας που είχε αποκαλύψει η «Μ», διευκρινίζοντας ότι το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχαν και ότι αποκλείεται να συνέβησαν από την ΚΑΡΠΑ καθώς ήταν η πρώτη που προσπάθησε να διασώσει το παιδί και ότι τα είδε πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες! «…Για τα σημάδια εσωτερικά στα χείλη αυτά που σας περιέγραψα και εγώ παραπάνω και σας είπα ότι ήταν έντονη ξηρασία σκούρου χρώματος η κυρία Τσιόλα τους είπε ότι ήταν μάλλον ξηραμένο υγρό από τους πνεύμονες το οποίο είχε βγει λόγω πνευμονικού οιδήματος. Αυτό το τελευταίο που σας λέω μου το είχε πει η Ρούλα και ο Μάνος μαζί και όχι μόνο ένας από τους δυο…Σας ξαναλέω όμως ότι εγώ αυτά τα σημάδια τα είδα τη στιγμή που έκανα ΚΑΡΠΑ με μαλάξεις στην Ίριδα και δεν υπήρχαν πριν από αυτό. Σίγουρα πάντως όταν τα είδα εγώ δεν είχε προσπαθήσει κανένας άλλος να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα, η Ρούλα ας πούμε η το ΕΚΑΒ…».

Όπως αποκάλυψε η «Μ» την Κυριακή οι συγκεκριμένες παραδοχές της Δήμητρας Πισπιρίγκου σχετικά με τα σκούρα σημάδια στο εσωτερικό των χειλιών της Ίριδας, δηλαδή το αίμα, αλλά και τις αμυχές κάτω από τη μύτη που είχε αποκαλύψει η «Μ» και κατά την μάρτυρα δεν υπήρχαν το προηγούμενο βράδυ, αποτελούν τα σημεία στα οποία εστιάζουν οι εισαγγελικές Αρχές καθώς ουσιαστικά αποκαλύπτουν το έγκλημα επιβεβαιώνοντας πλήρως το ιατροδικαστικό πόρισμα των Καρακούκη και Καλογρηά που στέκονται στην πληγή στο στόμα του βρέφους και το κηλιδωμένο πανάκι. Πλέον οι εισαγγελικοί λειτουργοί περιμένουν με αγωνία τις εξηγήσεις της κατηγορούμενης σχετικά με τα ευρήματα σοκ και κατά πόσο θα μπορέσει να εξηγήσει τα σημάδια και το αίμα που σύμφωνα με την αδερφή της δεν υπήρχε το προηγούμενο βράδυ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων για το δελτίο τύπου της οικογένειας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Δελτίο τύπου Πισπιρίγκου – Σφοδρή επίθεση σε Λέων και “ΜΠΑΜ” – Η απάντηση του Π. Κουσουλού

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας