13:23 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή λίγο πριν την επισκεφθεί παιδοψυχολογος (αποκλειστικοί διάλογοι)

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή λίγο πριν την επισκεφθεί παιδοψυχολογος (αποκλειστικοί διάλογοι)

Τραγικές συμπτώσεις προκύπτουν από τις συνομιλίες-σοκ μετά του Μανου Δασκαλακη και της Ρούλας Πισπιριγκου που αποκάλυψε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ». Όπως προκύπτει δυο ημερες μετά τις απειλές τις κατηγορούμενης ότι θα αυτοκτονήσει και της εξαφάνισης της σε ξενοδοχείο και αφού η απειλή της δεν έπιασε τόπο, αποφάσισε την εισαγωγή της μικρής και υγιέστατης μέχρι τότε Τζωρτζινας στο Καραμανδάνειο!

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αποκάλυψε η «Μ» η κλήση της Πισπιριγκου στο ΕΚΑΒ έγινε λίγο μετά τις 07.00 το πρωι. Εντύπωση προκαλεί ότι το επόμενο τηλέφωνο πραγματοποιήθηκε στον δικηγόρο Ιωάννη Κοττα μια ώρα αργότερα και όχι στον συζυγο της Μανο Δασκαλακη. Παιδοψυχολογος Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης προκαλεί το γεγονός ότι η άτυχη Τζωρτζινα υπέστη την ανακοπή λίγες ωρες προτου την επισκεφθεί στο Νοσοκομειο Παιδοψυχολογος. Είναι ενδεικτικοί οι διάλογοι μεταξύ του Μανου Δασκαλακη και της κατηγορούμενης στις 9 και στις 10 Απριλίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Στις 9 Απριλίου και ώρα 12:10 η μητέρα της Τζωρτζίνας στέλνει μήνυμα στον Μάνο για το… μνημόσυνο της Μαλένας: «Λοιπόν 8 πάμε χωριό. Αν θες να τη δεις, αν μας ξεμπλοκάρεις μπορείς να την πάρεις βίντεο αλλιώς όταν έρθουμε Πάτρα ,την Κυριακή το απόγευμα θα κάνουν το μνημόσυνο της Μαλένας στις 5 και μισή ,οι δικοί σου είναι ενημερωμένοι. Αν θες έρχεσαι» -Μάνος: «Έχω viber και έχεις viber ,αν θέλω βιντεοκλήση το παιδί θα έρθω να το πάρω αύριο να πάμε μία βόλτα και θα στο φέρω απόγευμα, αν συμφωνείς» -Ρούλα: «Δεν έχω Viber. Εγώ σε έχω μπλοκάρει, όλο δεν συμφωνώ. Το παιδί είναι πολύ πιεσμένο και δεν σε θέλει καθόλου. Πριν μου έλεγε «Τι δεν καταλαβαίνει που του λέω δεν θέλω…Έχω ενημερώσει και τον δικηγόρο μου, οι συναντήσεις στην αρχή θα είναι για λίγο και παρουσία μου, αργότερα φτιάχνουν τα πράγματα για πότε όπου θέλετε, όσο θέλετε» -Μάνος: «Εσύ είπες, αλλά το παιδί δεν μπορεί να πάει στο Ρίο τώρα. Το παιδί δεν έχει κάτι.

Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις από δύο φορές. θα ξανακοιτάξουν όλες τις εξετάσεις πάλι μέχρι τη Δευτέρα και τη Δευτέρα θα φέρουν παιδοψυχολόγο μάλλον» -Ρούλα: «Εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά; Και δεν καταλαβαίνω πώς τα ξέρεις εσύ και εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση…΄Και πάνω από όλα ενώ τα ξέρεις γιατί δεν με ενημερώνεις και εγώ σε ενημερώνω για τα πάντα;» – Μάνος 10/4 4.29 π.μ.: «Δεν ξέρω αυτό που μου είπανε είναι ότι κοιτάνε να εξαντλήσουν όλες τις εξετάσεις…Ήδη έχουν κάνει πάρα πολλές και μετά θα αρχίσουν να ψάχνουν το ψυχολογικό κομμάτι. Την Δευτέρα εγώ το είπα μπορεί να τραβήξει και πιο μετά . Υπολογίζω Δευτέρα γιατί μου είπαν ότι της έκαναν όλες τις εξετάσεις και ήταν άψογο το παιδί». Η μεγάλη τραγωδία είναι ότι η άτυχη Τζωρτζινα δεν πρόλαβε ποτε να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο. Την 11η Απριλίου υπέστη τη δυσεξήγητη ανακοπή η οποία ακόμη και σήμερα διερευνάται και ενώ επι τρεις ημέρες της νοσηλείας της οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν από τι πάσχει.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας