10:30 Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Μαμά, θεία και πατριός μήνυσαν τον Ηλιάδη

Πάτρα: Μαμά, θεία και πατριός μήνυσαν τον Ηλιάδη

Σε μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος του εντατικολόγου και «σωτήρα» της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη προχώρησαν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδερφή της Δήμητρα καθώς και ο πατριός τους.

Αιτία αποτελούν οι δημόσιες τοποθετήσεις του ιατρού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε Space στο Twitter όπου ουσιαστικά εμφάνισε τους συγγενείς της κατηγορούμενης ως αδιάφορους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας σε ΜΕΘ στο Ρίο.

Όπως πληροφορείται το eReportaz η συγκεκριμένη μήνυση κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας. Τόσο η Δήμητρα όσο και η μαμά Ελένη και ο πατριός ισχυρίζονται ότι όλα όσα ανέφερε ο γνωστός ιατρός, ότι δηλαδή ενόσω νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα εκείνοι δεν ενδιαφέρονταν για την κατάσταση της υγείας της και δεν την επισκέπτονταν στο Νοσοκομείο απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Στο κοινό δικόγραφο το οποίο κατέθεσαν ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αναληθείς ισχυρισμούς καθώς, όπως λένε, ευρίσκοντο συχνά στο πλευρό της Τζωρτζίνας απλά δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στην ΜΕΘ λόγω του περιορισμού εξαιτίας του κορωνοϊού. Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες σε βάρος του κ. Ηλιάδη αναμένεται να στραφεί και η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία πάντως τις προσεχείς ημέρες έχει να διαχειριστεί σοβαρότερα προβλήματα και συγκεκριμένα τις νέες διώξεις για Μαλένα και Ίριδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίωξη για πλημμέλημα άσκησε ο Εισαγγελέας στους τέσσερις συλληφθέντες χθες σε επεισόδια στο Σύνταγμα

Δίκη Φιλιππίδη – Φίλη καταγγέλλουσας: Συνάντησα έναν άνθρωπο “Σκοτεινό, αμίλητο, σαν να της είχε συμβεί κάτι τρομερό, είχε ζήσει το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας