23:22 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Μητέρα τριών παιδιών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει-Την απέτρεψαν τελευταία στιγμή

Πάτρα: Μητέρα τριών παιδιών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει-Την απέτρεψαν τελευταία στιγμή

Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της μια 50χρονη γυναίκα όταν απολύθηκε από την εργασία της μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μονογονεικής οικογένειας από την Πάτρα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της και απείλησε να πέσει στο κενό. Οι κόρες της και κάποιοι συνδικαλιστές που ενημερώθηκαν για την άσχημη ψυχολογική της κατάστασης έτρεξαν και την πρόλαβαν σχεδόν την τελευταία στιγμή.

Η 50χρονη γυναίκα που επί 10 ολόκληρα χρόνια, εργαζόταν καθημερινά σε μεγάλη επιχείρηση τοπικών συμφερόντων, χωρίς να λαμβάνει άδειες και ρεπό, ένιωσε πρόσφατα πλήρη εξάντληση και απευθύνθηκε στους γιατρούς, οι οποίοι της χορήγησαν επείγουσα 15νθήμερη άδεια, για να συνέλθει, καθώς ο οργανισμός της είχε χτυπήσει κόκκινο.

Και άλλη απόπειρα αυτοκτονίας νέου! Στα Χανιά!

Η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενέκρινε την άδεια και ζήτησε την απόλυσή της. Η γυναίκα απελπίστηκε και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Την πρώην εργαζόμενη τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου την έχουν υπό την επίβλεψή τους, μέχρι να σταθεί ξανά στα πόδια της.

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠ

Το εργατικό κέντρο καλεί το σύνολο των εργαζόμενων της περιοχής, να τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους εργοδότες και να μην επιτρέπει με τεχνάσματα των εργοδοτών να χάνει τα νόμιμα ρεπό και τις άδειές του, ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύονται οι απολύσεις κατά την διάρκεια των αναρρωτικών αδειών και αμέσως μετά την επιστροφή του προσωπικού στα πόστα του.

Πηγή: patrastimes.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας