16:25 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις από Λαμπρόπουλο και Κουσουλό

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις από Λαμπρόπουλο και Κουσουλό

Σε νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών την Πάτρα προέβησαν σήμερα στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ και στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός με τον κορυφαίο δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την παρατήρηση του κ. Κουσουλού ότι δεν ξέρει ποιος τρέχει πιο γρήγορα την έρευνα, ο κορυφαίος αστυνομικός ρεπόρτερ ή το Ανθρωποκτονιών… Ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι το Ανθρωποκτονιών έχει ξεκινήσει την έρευνα του λαμβάνοντας καταθέσεις από πληθώρα ιατρών και νοσηλευτών από τα νοσοκομεία που έχουν περάσει τα παιδιά εδώ στην Αττική αλλά και στην Πάτρα τα οποία δεν είναι λίγα, όπως το Παίδων, το Ωνάσειο, το Καραμανδάνειο.

Η συζήτηση στράφηκε αρχικά στην εικόνα που έδωσε η μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου από το μόνιτορ ενώ νοσηλευόταν το παιδί στο οποίο εμφανίζεται βραδυκαρδία. Την φωτογραφία την έδωσε η ίδια η μητέρα στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.  Όπως εξήγησε ο κ. Λαμπρόπουλος η έρευνα δεν εστιάζει τόσο στην βραδυκαρδία αλλά στα τρεντς (σσ τάσεις) που δείχνει το μόνιτορ για το τι έχει συμβεί στο προηγούμενο μισάωρο. Η μητέρα ενώ ήταν εκείνη την ημέρα να τραβά βίντεο, δεν τράβηξε την  στιγμή που άρχισε το επεισόδιο. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ενώ το παιδί έχει την βραδυκαρδία ξαφνικά παρουσιάζει μια επάνοδο στους φυσιολογικούς ρυθμούς ίσως και μια ταχυκαρδία από ένα σημείο και μετά σαν να επανέρχονται οι κανονικοί ρυθμοί για ένα 7λεπτο με δεκάλεπτο ίσως και λίγο περισσότερο ξαφνικά παρουσιάζεται η βραδυκαρδία που δείχνει η κυρία Πισπιρίγκου με το δάκτυλο της στο μόνιτορ. Είναι απορίας λοιπόν άξιον τι συνέβη προηγουμένως.

Μάλιστα ο κύριος Λαμπρόπουλος ανέφερε και τα όσα έχουν οι γιατροί που παρακολουθούσαν και ήξεραν τη συμπεριφορά της Τζωρτζίνας ακόμη και κατά την διάρκεια του ύπνου που δεν δικαιολογεί αυτή τη βραδυκαρδία. Οι δύο δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν εκτενώς και στην συμπεριφορά της μητέρας των παιδιών, στην νοσηλεία της, τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, στην πλήρη διαφοροποίηση του τι αναφέρουν οι γιατροί και τι η Ρούλα Πισπιρίγκου.  Στη συνέχεια στη συζήτηση συμμετείχε και ο καθηγητής Καρδιολογίας και βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα των ενδείξεων του μόνιτορ, αλλά και ευρύτερα του τι μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια βραδυκαρδία αποσυνδέοντας το θέμα από τα τρία παιδιά. ο κ. Στεφανάδης απαντώντας σε ερώτηση αν πχ μια πίεση στις καρωτίδες μπορεί να προκαλέσει τέτοια συμπτώματα απάντησε καταφατικά αναφερόμενος μάλιστα και σε ειδική εξέταση που κάνουν οι καρδιολόγοι με πίεση τις καρωτίδες για να έχουν μια εικόνα της κατάστασης ενός ασθενούς.

Ακούστε εδώ όλες τις αποκαλύψεις που έγιναν στην διάρκεια της εκπομπής από τους δύο δημοσιογράφους:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τραγικές συμπτώσεις (με το οξυγόνο και τις ανακοπές) της γιαγιάς που φρόντιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Όλη η αλήθεια για τα βίντεο που κατέγραφε η μητέρα – Ποια η σχέση του ζευγαριού

Πάτρα: Ανάρτηση – βόμβα από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέοντα

Πάτρα – Νίκος Καρακούκης στον Πέτρο Κουσουλό: Θα βρούμε την αιτία θανάτου

 

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας