11:26 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα - Νίκος Καρακούκης στον Πέτρο Κουσουλό: Θα βρούμε την αιτία θανάτου

Πάτρα - Νίκος Καρακούκης στον Πέτρο Κουσουλό: Θα βρούμε την αιτία θανάτου

Καλεσμένος βρέθηκε σήμερα ο κορυφαίος ιατροδικαστής και προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού. Το αντικείμενο της συζήτησης δεν ήταν άλλο από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Αρχικά ο κ. Κουσουλός μαζί με τον συνεργάτης της εκπομπής δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις πάνω στην υπόθεση αυτή, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, μια και είναι πρωτοφανές μία οικογένεια να χάνει τα τρία παιδιά της.  Μάλιστα ο κ. Κουσοσυλός αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των γονέων και την ανακοίνωση του δικηγόρου τους κ. Απόστολου Λύτρα που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η οικογένεια είναι τουλάχιστον αγανακτισμένη με τον τρόπο που προσεγγίζεται η υπόθεση από κάποια Μ.Μ.Ε καθώς και από διάφορους «αυτόκλητους ειδήμονες». Ο κ. Κουσουλός σχολίασε ότι είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη γιατί περίμενε ότι η οικογένεια θα ήταν αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται.

Στην συνέχεια ο κ. Καρακούκης θέλησε αρχίζοντας την συζήτηση με τον κ. Κουσουλό να διευκρίνηση το θέμα που ανέκυψε σήμερα με την εφημερίδα Πελοπόννησος και τις δηλώσεις που φέρετε να είχε κάνει κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας μάλιστα ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα της παραφιλολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και ότι δεν έχει κάνει καμία δήλωση.  Μάλιστα ο κ. Καρακούκης συμφώνησε απολύτως με τον κ. Κουσουλό που σημείωσε ότι εκείνο που ήθελε πει ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών είναι ότι η επιτροπή δεν έχει καταλήξει σε κανένα συμπέρασμα. Και όταν καταλήξουμε συνέχισε ο κ. Καρακούκης θα βγάλουμε την αιτία θανάτου, θα την δώσουμε στην αρμόδια αστυνομική αρχή που ασχολείται με την υπόθεση αυτή δηλαδή στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις του κ. Κουσουλού ανέφερε και για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να καταλήξουν οι αρχές σε ένα συμπέρασμα για το τι συνέβη και στα τρία παιδιά  και μάλιστα έδωσε τα συγχαρητήρια στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ και τον κ. Κουσουλό το πολύ σημαντικό που πρότεινε, δηλαδή το να αναλάβουν την κάθε υπόθεση του κάθε παιδιού δύο συνάδελφοι ιατροδικαστές.

Ο κ. Καρακούκης ανέφερε μετ’ επιτάσεως τη σιγουριά του ότι θα βρεθεί η αιτία θανάτου κάτι που σημαίνει πολλά όπως σημείωσε ο κ. Κουσουλός δεδομένου ότι την δήλωση αυτή την κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Δεν θα μείνει τίποτα κρυφό.

Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Το στοιχείο σοκ για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας – Είχε σοβαρή βραδυκαρδία 25 λεπτά πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί

Πάτρα: Η αποκάλυψη για το πανάκι με αίμα μέσα στο στόμα της Ιρίδας στην εκπομπή της Ζήνας (Βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας