12:01 Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ο ακάθεκτος «μάνατζερ»

Πάτρα: Ο ακάθεκτος «μάνατζερ»

Καθώς αναφέρθηκα στον κ. Αργυρίου, πληροφορούμαι ότι συνεχίζει να βρίσκει χρόνο, μεταξύ αναρτήσεων και κοινοποιήσεων ιστορικών φωτογραφιών ή βαθυστόχαστων αποφθεγμάτων, να ασχολείται μαζί μου, την εφημερίδα «Μ» και τις «Ανοιχτές Υποθέσεις».

Αργυρίου

Δεν ξέρω εάν είναι ο αυθεντικός Αργυρίου, συγγνώμη, «μάνατζερ» ήθελα να πω, ή ο άλλος εαυτός του, καθώς ο ένας (μέχρι και τον Απρίλιο του 2022) μιλούσε για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ενώ ο άλλος (ο Αργυρίου μετά τον Απρίλιο του 2022) -όταν άρχισε να αποκαλύπτεται η ανικανότητα του ιατροδικαστικού συστήματος και να εκτίθενται τα αγαπημένα του πρόσωπα- το γύρισε και ξεκίνησε να υπερασπίζεται την ισοβίτισσα Πισπιρίγκου (βάσει της πρωτόδικης απόφασης του ΜΟΔ. για να μην παρεξηγηθώ…).

Εσχάτως, ένεκα ανεργίας ή αεργίας, ο εν λόγω «μάνατζερ» πήγε μια πίστα παραπάνω καθώς αποτελεί το επίσημο γραφείο Τύπου του Κούγια στο Χ. Δεν έχει χάσει ο «μπαγάσας» δελτίο Τύπου του ποινικολόγου το οποίο να μην έχει αναπαραγάγει.

Πληροφορήθηκα επίσης ότι μέσω αναρτήσεων υπαγορεύει στον Κούγια πώς πρέπει να κινηθεί στη δίκη της Μαλένας και της Ίριδας για να αποκαλυφθεί η παγκόσμια συνωμοσία που στήθηκε από εμένα, άλλους συναδέλφους, τον Τσιάρα, εισαγγελείς, το Ανθρωποκτονιών, ανακριτές, δικαστικά συμβούλια, το ΜΟΔ, τον Καρακούκη, τον Λέων, τον Καλόγρηα, τον Ηλιάδη, τον Ράικο, καμιά 90αριά γιατρούς και νοσηλευτές, και δεν ξέρω κι εγώ ποιους άλλους προκειμένου να καταστεί κατηγορουμένη η μέχρι πρότινος χαροκαμένη μάνα και νυν ισοβίτισσα, Πισπιρίγκου.

Προφανώς για τους επόμενους δύο μήνες (λόγω της παύσης του τέταρτου κατά σειρά συνηγόρου της κατηγορουμένης και της απαγόρευσης να παρίσταται σε δίκες) ο Αργυρίου θα πέσει σε κατάθλιψη καθώς δεν θα έχει ύλη για να αναρτά στο Χ, εκτός εάν πλέον έχει αναβαθμιστεί ο ρόλος του και ασχολείται με τα δελτία Τύπου που αποστέλλει για προσωπικές υποθέσεις ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί και στη στήλη ΕΔΩΛΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Άβολη στιγμή για τους ιατροδικαστές

Πάτρα: Καταθέτει η Δήμητρα Πισπιρίγκου: Οι καίριες ερωτήσεις της έδρας – Διεκόπη η δίκη για 19/4

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας