22:17 Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων για τα ασφυκτικά σημάδια και τον τρίτο θάνατο στον Π. Κουσουλό

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων για τα ασφυκτικά σημάδια και τον τρίτο θάνατο στον Π. Κουσουλό

Για την τελευταία ανάρτηση του έμπειρου ιατροδικαστή που έχει να κάνει με τα ασφυκτικά σημάδια  αλλά και τις αποκαλύψεις της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ μίλησαν σήμερα ο Γρηγόρης Λέων και ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο ραδιόφωνο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90.1.

Η πρώτη ερώτηση του κ. Κουσουλού αφορούσε την ανάρτηση του κ. Λέων που αναφερόταν στη βιβλιογραφία και φυσικά τις γνώσεις που έχει ως ένας από τους κορυφαίους ιατροδικαστές της χώρας αλλά και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατροδικαστών,  “για να μη σας μπερδεύουν κάποιοι μη νομίζουν ότι είστε κάποιος άνθρωπος ο οποίος εμπλέκεται με την ιατροδικαστική υπηρεσία ως  δημόσιος υπάλληλος” διευκρίνισε ο δημοσιογράφος. Ο κ. Λέων ανέφερε αρχικά ότι χάρηκε γιατί πριν από εκείνο ήταν πάλι ένας συνάδελφος ο οποίος από ότι άκουσα τουλάχιστον, έτσι αν ακούσετε έχουμε πλέον όλοι τις ίδιες απόψεις. Και χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που βγαίνουν στα ΜΜΕ και ενημερώνουν την κοινή γνώμη και ενημερώνουν σωστά.  Πολλές φορές στην αρχή, όταν είχαμε λιγότερα ευρήματα, λέγαμε και διαφορετικές απόψεις και μπλέκαμε τον κόσμο. Νομίζω ότι πλέον βλέπετε ότι σιγά σιγά όλοι κατατείνουμε σε μία σκέψη.  Η σημερινή μου ανάρτηση δεν είναι τίποτα άλλο από το να δώσουμε σημασία ουσιαστικά στα τραύματα τα οποία υπάρχουν στα δύο παιδιά.

Στην συνέχεια ο κ. Κουσουλός αναφέρθηκε αναλυτικά στα τραύματα που έχουν βρεθεί στα δύο παιδιά, σε αυτά που έχουν καταγραφεί και δεν έχουν καταγραφεί. Ο κ. Λέων ανέλυσε διεξοδικά τα τραύματα αυτά αλλά και την διάσταση απόψεων μεταξύ της εκθέσεως της ίδιας και των όσων λέει η μητέρα η οποία δίνει μια εξήγηση και επιβεβαιώνει την πληροφορία που έχει αποκαλύψει ο εκδότης της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ Π. Κουσουλός. Μάλιστα ο κ. Λέων είπε με στόμφο ότι “η μητέρα ξαναλέω είχε δει το παιδί και το έχει δει μέχρι την τελευταία στιγμή”. Και συνέχισε λέγοντας ότι “εδώ το περίεργο είναι πως η συνάδελφος ουσιαστικά τις κακώσεις, εκεί που καταγράφουμε τις κακώσεις κατά την νεκροψία, και ας μην την χαρακτηρίσει ως κάκωση, ας την χαρακτηρίσει σαν ερυθρότητα ή όπως κρίνει καλύτερα ο καθένας… Το θέμα είναι γιατί δεν έχει καταγράψει…”

Ακούστε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και την ανάλυση του κ. Λέων αλλά και τα καυτά ερωτήματα και τις παρατηρήσεις του κ. Κουσουλού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουσουλός στον REAL FM 107.1: Βρισκόμαστε λίγο πριν τη λύση του μυστηρίου για τη Τζωρτζίνα- Σχεδόν λυμένες οι άλλες δυο υποθέσεις

Πάτρα – Γρ. Λέων: Τα ευρήματα στους δύο θανάτους και η βιβλιογραφία!

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας