21:38 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ο Νίκος Ιωάννου ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου - Οι πρώτες δηλώσεις αποκλειστικά στην Ζήνα

Πάτρα: Ο Νίκος Ιωάννου ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου - Οι πρώτες δηλώσεις αποκλειστικά στην Ζήνα

Μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την υπεράσπισή της ανέλαβε ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου. Ο κ. Ιωάννου, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, είπε πως η οικογένεια της Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της. Ο ίδιος είπε πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να μιλήσει με την 33χρονη και θα το κάνει στη συνέχεια.

«Πρέπει να αφεθούν όλοι να κάνουν τη δουλειά τους», υπογράμμισε ο Νίκος Ιωάννου – μιλώντας στο Star – «προκειμένου να μπορέσει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο δικηγόρος ανέφερε μάλιστα το παράδειγμα της υπόθεσης της δολοφονίας της μικρής Άννυ, υπόθεση για την οποία η μάνα λοιδορήθηκε αλλά εντέλει αθωώθηκε στο Εφετείο.

Ποιος είναι ο νέος συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Νίκος Ιωάννου είναι ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της μικρής Άννυ την οποία είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ο πατέρας της, υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Είναι Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master (LL.M.) του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης στο Ποινικό Δίκαιο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας