14:18 Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Ο. Παπαδόπουλος για υπόμνημα Πισπιρίγκου: Η γραμματοσειρά, ο τεχνικός σύμβουλος (;) και οι ισχυρισμοί της για Μαλένα και Ίριδα

Πάτρα - Ο. Παπαδόπουλος για υπόμνημα Πισπιρίγκου: Η γραμματοσειρά, ο τεχνικός σύμβουλος (;) και οι ισχυρισμοί της για Μαλένα και Ίριδα

Το συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, έγκριτο ποινικολόγο Όθωνα Παπαδόπουλο, λίγη ώρα μετά την κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών του υπομνήματος της πελάτισσας του για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, είχε καλεσμένο σήμερα ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στην συχνότητα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90.1.

Ως ήταν αναμενόμενο οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου περιστράφηκαν γύρω από όλες τις λεπτομέρειες που αφορούσαν το υπόμνημα αυτό. Απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα δρόμου που έγινε προκειμένου να κατατεθεί εμπρόθεσμα το υπόμνημα ήτοι εντός του χρονικού πλαισίου που τους είχε καθοριστεί γιατί ήταν επιθυμία τόσο της υπεράσπισης όσο και της υπόπτου να είναι πολύ αναλυτικό, πολύ περιεκτικό, να έχει όλο το χρονικό, όλο το οδοιπορικό, όλα όσα συνέβησαν σε αυτή την οικογένεια από το 2013 που ξεκίνησε η δημιουργία της μέχρι και σήμερα με όλα τα τραγικά συμβάντα που μεσολάβησαν και όλα όσα βίωσε η ίδια με αυτά τα περιστατικά.

Στην ερώτηση του κ. Κουσουλού αν μιλάμε για ένα πολυσέλιδο υπόμνημα, πόσες σελίδες είναι, ο συνήγορος της υπόπτου απάντησε ότι χρειάστηκε λιγάκι να το συμπτύξουμε, σε είκοσι σελίδες, με ειδική επέμβαση και στην γραμματοσειρά και στον τρόπο με τον οποίο είναι συντεταγμένο για να είναι πράγματι ένα εξαίρετο κείμενο και να είναι δυνατόν να αναγνωστεί μέσα σε εύλογο χρόνο. Είναι πάρα πολλά αυτά τα οποία έπρεπε να επισημανθούν, θεωρούμε ότι από αυτό βοηθούνται και οι αρχές μια και τους δίνεται έτοιμη η πλήρης τοποθέτηση, η αναλυτική τοποθέτηση της συγκεκριμένης γυναίκας για όλα όσα γνωρίζει και υπέπεσαν στην αντίληψη της.

Στην συνέχεια ο εκδότης και δημοσιογράφος προχώρησε στα “βαθιά” ρωτώντας ποια είναι τα βασικά στοιχεία τα οποία καταγράφει το υπόμνημα, στο καυτό θέμα του τεχνικού συμβούλου στο οποίο ο κ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει παρά την επιμονή του κ. Κουσουλού ο οποίος παρατήρησε ότι δεν τον ενδιαφέρει το όνομα αλλά αν υπογράφει τεχνικός σύμβουλος κάποιο έγγραφο στο υπόμνημα.  Μετά ρώτησε ο δημοσιογράφος και για τους βασικούς ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, από τι τελικά πέθαναν τα παιδιά, για τα σημάδια στα παιδιά και όλα αυτά τα ερωτήματα που υπάρχουν και ζητούν απαντήσεις και από την δική της πλευρά μια και οι κκ. Καρακούκης – Καλογρηάς με το πόρισμα τους ήταν σαφείς.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί η αποκάλυψη του κ. Παπαδόπουλου ότι όπως του εξήγησαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών οι κκ Καρακούκης-Καλογρηάς που συνέταξαν αυτό το πόρισμα δεν είχαν λάβει γνώση και δεν προβλέπεται από την διαδικασία να γνωρίζουν τις ένορκες καταθέσεις που ήδη έχουν ληφθεί και αποτελούν μέρος της δικογραφίας.

Ακούτε εδώ το ηχητικό με όλα τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Μήνυση Μάνου Δασκαλάκη στον γιατρό της Τζωρτζίνας κ. Ηλιάδη – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Πάτρα – Γρ. Λέων: “Καρφιά” με πολλούς αποδέκτες – Ο τεχνικός σύμβουλος δεν είναι…

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας