19:31 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Οι αποστομωτικές απαντήσεις Κουτσελίνη - Κουσουλού στον Κουγια (Βίντεο)

Πάτρα: Οι αποστομωτικές απαντήσεις Κουτσελίνη - Κουσουλού στον Κουγια  (Βίντεο)

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να μας φιμώσει»  Ο Πέτρος Κουσουλός σχολίασε με την Ζήνα Κουτσελίνη την απόφαση της δικαιοσύνης, μετά από την προσφυγή της Ρούλας Πισπιριγκού, η οποία πρακτικά ζητούσε την φίμωση του Τύπου και την παρεμπόδιση της δημοσιογραφικής έρευνας

Η απόφαση- νίκη, όχι μόνο για τον Πέτρο Κουσουλό και την «ΜΠΑΜ», αλλά για την Ελευθερία του Τύπου, αφού απετράπη η προσπάθεια της κας Πισπιρίγκου για φίμωση του Τύπου και επικυρώθηκε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να τηρούμε το δημοσιογραφικό καθήκον μας, να σχολιάζουμε την πολύκροτη αυτή υπόθεση που αγγίζει τις ψυχές όλων μας, να δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες της κας. Πισπιρίγκου, να αναφερόμαστε στο ονοματεπώνυμο της, να ενημερώνουμε τους αναγνώστες και ακροατές μας για όλες τις πτυχές της υπόθεσης αυτής, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και να σχολιάζουμε κάθε εξέλιξή της.

 

Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της Πισπιριγκου που δικαιώνει την ελεύθερη δημοσιογραφία

Όπως σας υποσχεθήκαμε, σήμερα σε δημοσιότητα από το e-reportaz η προσωρινή διαταγή που επιβεβαιώνει την πλήρη δικαίωση της ΜΠΑΜ και του Π. Κουσουλού και διαψεύδει το χθεσινό δελτίο τύπου του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιριγκου περί δήθεν αποδοχής όλων των αιτημάτων του!

Για γρήγορη συγκριτική επισκόπηση ακολουθούν και τα αιτήματα της Ρούλας Πισπιριγκου δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της!

Φωτογραφία του αιτητικού  της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι αποφάσισε τελικά η δικαιοσύνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας