9:39 Κυριακή 28 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Εκβιασμοί της Ρούλας με την εξαφάνιση και την απόπειρα «αυτοκτονίας» - Η εισαγωγή της Τζωρτζίνας- Αποκαλυπτικοί διάλογοι μέρος 2ο

Πάτρα: Εκβιασμοί της Ρούλας με την εξαφάνιση και την απόπειρα «αυτοκτονίας» - Η εισαγωγή της Τζωρτζίνας- Αποκαλυπτικοί διάλογοι μέρος 2ο

Όλες τις γραπτές επικοινωνίες φωτιά (sms, viber και facebook) μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη και την αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, τις κρίσιμες ημερομηνίες πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας αποκαλύπτει η μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ το Α’ μέρος των διαλόγων:  Το πρώτο μέρος των απίστευτων διαλόγων Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου


Των Πέτρου Κουσουλού – Νίκου Νικολετάκη

Η Ρούλα στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021 στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Μάνο αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της: Γράφει: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ»

– Μάνος: «Το παιδί πού είναι;…Αν κάνεις καμιά μ****** θα γίνει της π*******. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα…Θα γίνει της π*******…Παίρνω τη μάνα σου…Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις κάνε ότι γουστάρεις…Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…Δεν θα μας κάνεις όλους μ**** εσύ με το έτσι θέλω…Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν . Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση…Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι»
– Ρούλα: «Εσύ ναι πάντα μου έλεγες τι θα πεθάνεις, τι θα εξαφανιστείς, ποτέ δεν πίστεψες ότι σου έλεγα. Δεν αντέχω αλλά μην το κάνεις χειρότερα. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια ,εγώ σε αγάπησα πολύ το παιδί και τα μάτια σου».
– Μάνος: «Να μη σε νοιάζει για κανένα παιδί και κοίτα μην το πλησιάσει κανένας δικός σου γιατί θα γίνει της π*******…Θα τα πούμε στο δικαστήριο με όλους. Άντε γιατί πολύ ήρεμα το αντιμετωπίσαμε όλο και έχεις τρελή όρεξη για παιχνίδι…Πάει τώρα η μάνα μου να το πάρει και πάω στην αστυνομία να δηλώσω ότι το παράτησες»

Ο Μάνος στις 2.48 το μεσημέρι γράφει: «Σταματάω στο τμήμα…Δεν σου έστειλα να πεθάνεις κάνεις λάθος…Απλά σου έλεγα για τα ξεφτιλίκια που έκανες στο ξενοδοχείο και ότι μόνο έτσι με κρατάς…Σταμάτα να είσαι τραγική συνέχεια και προχωρά στη ζωή σου»
– Ρούλα : «Στον πατέρα της είπα σε σένα δεν με νοιάζει μου λες από χθες «γελοία να αυτοκτονήσεις », «να έριχνα από το παράθυρο», δεν έχω να σου πω κάτι άλλο, συγγνώμη και σε αγαπώ.
– Μάνος 2.52 μ.μ. : «Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δεν θα με ρίξει κανένας ευθύνες…Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί…Ότι έκανες, έκανες ,ότι έκανα ,έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του…Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή ,σύνελθε»
Ο πατέρας της Τζωρτζίνας στέλνει στις 6.06 νέο μήνυμα: «Το παιδί φοβάται. Γύρνα σπίτι…Σε παρακαλώ έχεις τρομοκρατήσει δέκα άτομα και πάνω από όλα το παιδί το οποίο δεν είναι χαζό…Αν το συνεχίσεις λίγο ακόμα θα πάρω την αστυνομία να δηλώσω εξαφάνιση και θα δείξω όλα τα μηνύματα περί αυτοκτονίας…Κάναμε λάθη και οι δύο. Γύρνα όμως στο παιδί… σε παρακαλώ ,δεν θα σε ξαναενοχλήσω και πάρε ότι θες απλά γύρνα στο παιδί…Πάρε με να μιλήσουμε λίγο σε παρακαλώ»

Στις 7/4 2021 και ώρα 12:55 μ.μ. ο Μάνος σε νέο SMS γράφει: «Τα πάντα ξέρει ο δικηγόρος και έχει όλες τις συνομιλίες μας, τα ξέρει όλα. Ότι θες τα λες εκεί, μη με ξαναπάρεις σε παρακαλώ και ότι θες γραπτά»
Μέσα στο ίδιο λεπτό η 33χρονη απαντά: «Θα σε ρωτήσω κάτι και θα μου απαντήσεις και κλειστό σίγουρα δεν το ξέρει αλλά αν το ξέρει θα μπλέξουμε άσχημα…Θα σου πω και εγώ τι μου είπε ο δικηγόρος»
– «Έχουμε παιδί πίσω μας, μόνο αυτό σκέψου»
Ακολουθούν δύο αναπάντητες κλήσεις του Μάνου νωρίς το πρωί της επομένης ημέρας (8 Απριλίου 2021) που έγινε η εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο (8.15 και 8.19). Στις 9.59 η Πισπιρίγκου γράφει για την 9χρονη: «Αυτό με την κοιλιά το είπε και η ίδια κοιμισμένη»
-Μάνος (10.03 π.μ.) «Κοιμισμένη από φόβο θα το έκανε, κοίτα σε παρακαλώ να κάνουμε το καλύτερο για το παιδί και να σταματήσουν οι κόντρες, αλήθεια στο λέω δεν φταίει σε τίποτε αυτό και ούτε πρέπει να είναι στα νοσοκομεία»
– Ρούλα (10.07) «Από μένα δεν υπάρχουν κόντρες, ελπίζω να είναι αυτό που λες»
– Μάνος (10.16 π.μ.) : «Δεν έχει τίποτα το παιδί ξέρεις, αν υπάρχουν ή όχι θα σου πω μόνο ότι προτιμώ να δίνω σε εσένα και το παιδί λεφτά και όχι στους δικηγόρους και να παίρνεις εσύ λιγότερα . Άσε να βγει το παιδί από το νοσοκομείο και κοίτα να μην ακούει τίποτε άλλο. Θέλεις να βρίσεις, βρίσε αλλά όχι μπροστά του. Πες ότι θες για εμένα αλλά όχι στο παιδί ,σε παρακαλώ να σταματήσει αυτό εδώ. Αν δεν θες μη δίνεις διαζύγιο και να υπογράψουμε ένα συμφωνητικό , μην γεμίζουμε πληγές άλλο. Το παιδί αυτό δεν φταίει κάτι, σε παρακαλώ δηλαδή , έχεις νεύρα το καταλαβαίνω, υπάρχουν κόντρες το καταλαβαίνω, αλλά μην μπαίνει το παιδί στη μέση… Θα έρθω το βράδυ να τη δω λίγο. Δεν χρειάζεται κανένα τεστ ρώτησα. Κοίτα να της μιλήσεις. Είδες για να μπω σε κοίταξε όταν τη ρώτησα ενώ ήθελε άλλαξε λίγο στάση για το παιδί και μόνο…Σταματά το αυτό το παιδί είναι μία χαρά. Δεν έπρεπε να πάει καν στο νοσοκομείο αλλά καλά έκανες και την πήγες…Προληπτικά είναι όλα αυτά και το ξέρεις μέσα σου, μην σε κυριεύει το άγχος. Αν θες πάρε με ένα τηλέφωνο να της μιλήσω λίγο» γράφει ο Μάνος στις 12.47 το μεσημέρι. Ο ίδιος στέλνει νέο μήνυμα στις 3:15 το απόγευμα: «Πώς είναι το παιδί;»
-Ρούλα: «-Τρώει»
– Μάνος: «Ρώτα την τι θέλει να της φέρω το βράδυ»
-Ρούλα : «Μα δεν θέλει να έρθεις»
-Μάνος: OΚ. Μπορείς να κάνεις εσύ αυτήν την ερώτηση;
Στις 5.56 το απόγευμα η κατηγορουμένη στέλνει μήνυμα στον σύζυγό της για την Τζωρτζίνα :
«Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι και έφεραν και ένα φάρμακο στο συρτάρι . Μου είπαν για ώρα ανάγκης. Θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι»
-Μάνος : «Έχει άλλους μέσα στο δωμάτιο;»
– Ρούλα: «Όχι»
– «-Αυτό που τις έχουν βάλει δεν κρατάει αρχείο;» Ρωτάει ο Μάνος
– «-Εννοείται» απαντάει η Πισπιρίγκου
– Μάνος: «Και καρδιογράφημα γιατί κάνουν; Αφού υπάρχει αυτό, καρδιογράφημα δεν είναι; Ζόρισε τους λίγο»
– Ρούλα : (18.23) «Η κρέμα είναι αντιεπιληπτική, από τον πωπό σαν υπόθετο πρέπει να είναι, γενικά για το νευρικό σύστημα»
– Μάνος: «Το γκούγκλαρες; Πώς λέγεται αφού εγκεφαλικά βγήκε μία χαρά το παιδί. Κοίτα μην του δώσουν τίποτα έτσι…Έτσι κάναν και στο Ελπίδα»
-Ρούλα : «Έφεραν στο Ελπίδα φάρμακο στο συρτάρι και μας είπαν μην το πειράξουμε…Ναι την γκουκλάρα λέγεται …»
Στις 9 Απριλίου και ώρα 12:10η η μητέρα της Τζωρτζίνας στέλνει μήνυμα στον Μάνο για το… μνημόσυνο της Μαλένας: «Λοιπόν 8 πάμε χωριό. Αν θες να τη δεις, αν μας ξεμπλοκάρεις μπορείς να την πάρεις βίντεο αλλιώς όταν έρθουμε Πάτρα ,την Κυριακή το απόγευμα θα κάνουν το μνημόσυνο της Μαλένας στις 5 και μισή ,οι δικοί σου είναι ενημερωμένοι. Αν θες έρχεσαι»
-Μάνος: «Έχω viber και έχεις viber ,αν θέλω βιντεοκλήση το παιδί θα έρθω να το πάρω αύριο να πάμε μία βόλτα και θα στο φέρω απόγευμα, αν συμφωνείς»
-Ρούλα: «Δεν έχω Viber. Εγώ σε έχω μπλοκάρει, όλο δεν συμφωνώ. Το παιδί είναι πολύ πιεσμένο και δεν σε θέλει καθόλου. Πριν μου έλεγε «Τι δεν καταλαβαίνει που του λέω δεν θέλω…Έχω ενημερώσει και τον δικηγόρο μου, οι συναντήσεις στην αρχή θα είναι για λίγο και παρουσία μου, αργότερα φτιάχνουν τα πράγματα για πότε όπου θέλετε, όσο θέλετε»
-Μάνος: «Εσύ είπες, αλλά το παιδί δεν μπορεί να πάει στο Ρίο τώρα. Το παιδί δεν έχει κάτι. Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις από δύο φορές. θα ξανακοιτάξουν όλες τις εξετάσεις πάλι μέχρι τη Δευτέρα και τη Δευτέρα θα φέρουν παιδοψυχολόγο μάλλον»
-Ρούλα: «Εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά; Και δεν καταλαβαίνω πώς τα ξέρεις εσύ και εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση…΄Και πάνω από όλα ενώ τα ξέρεις γιατί δεν με ενημερώνεις και εγώ σε ενημερώνω για τα πάντα;»
-Μάνος 10/4 4.29 π.μ.: «Δεν ξέρω αυτό που μου είπανε είναι ότι κοιτάνε να εξαντλήσουν όλες τις εξετάσεις…Ήδη έχουν κάνει πάρα πολλές και μετά θα αρχίσουν να ψάχνουν το ψυχολογικό κομμάτι. Την Δευτέρα εγώ το είπα μπορεί να τραβήξει και πιο μετά . Υπολογίζω Δευτέρα γιατί μου είπαν ότι της έκαναν όλες τις εξετάσεις και ήταν άψογο το παιδί»

Όπως δημοσιεύθηκε στην “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί 

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Το πρώτο μέρος των απίστευτων διαλόγων Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός για τους διαλόγους- Συσχετίσθηκαν στη δικογραφία-Πολλοί έβλεπαν αυτό που ερχόταν… (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας