23:23 Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Οι νέες δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου της Ρ. Πισπιρίγκου και η απάντηση του Γ. Λέων - Τι είπε για τις αναρτήσεις του περί κορωνοϊού που αποκάλυψε το eReportaz

Πάτρα: Οι νέες δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου της Ρ. Πισπιρίγκου και η απάντηση του Γ. Λέων - Τι είπε για τις αναρτήσεις του περί κορωνοϊού που αποκάλυψε το eReportaz

Ο τεχνικός σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου “κάηκε” με τις δηλώσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής πριν μπορέσει να φανεί χρήσιμος στην πελάτισσα του. Γιατί και χθες που μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο και σήμερα αναφέρθηκε πάλι στην κεταμίνη που δεν σκοτώνει αλλά προκαλεί άπνοια κάτι που όπως εξήγησε χθες ο ιατροδικαστής Χαρ. Κούτσης σκοτώνει! Και σήμερα συνέχισε να αναπτύσσει τις θεωρίες του παρουσία του κ. Γρ. Λέων ο οποίος απάντησε σε όλα αυτά που ανέφερε ο κ. Σιδεράς.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όμως προκάλεσε και η αντίδραση του κ. Γιώργου Σιδερά όταν ζήτησε την απάντηση του ο κ. Ευαγγελάτος για τα όσα αποκάλυψε σήμερα ο eReportaz σχετικά με αναρτήσεις του εν λόγω γιατρού στην ομάδα maditianos του facebook όπου λίγο πολύ ανέφερε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός γιατί ο ίδιος δεν έχει δει ασθενείς με κορωνοϊό, κάτι για …ψεκασμούς και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Η απάντηση του ήταν αρχικά ότι δεν είναι δικές του οι αναρτήσεις, στη συνέχεια είπε ότι είναι ένα κεφάλαιο που δεν θα το συζητήσουμε τώρα, και τελικά ανέπτυξε τις ίδια άποψη για τον κορωνοϊό με την ανάρτηση που έχει δημοσιευτεί, είναι από το προφίλ του αλλά δεν είναι δικιά του. Και όταν ο κ. Ευαγγελάτος τον στρίμωξε με τις ερωτήσεις του η απάντηση του ήταν και πάλι ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε γιατί δεν έχει σχέση με αυτά που συζητάμε τώρα!

Δείτε τα όσα πολύ ενδιαφέροντα συζητήθηκαν:

Οι ισχυρισμοί του κ. Σιδερά και οι απαντήσεις του κ. Λέων

Σπάνιο σύνδρομο του φλεβικού κόμβου επικαλείται ως αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο τεχνικός σύμβουλος της 3χρονης κατηγορούμενης.

Αναφορικά με την κεταμίνη και την αμφιλεγόμενη δήλωσή του, πως δεν σκοτώνει η ουσία, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS ο Γιώργος Σιδεράς, γιατρός και ένας από τους τεχνικούς συμβούλους της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η κεταμίνη σκοτώνει όταν δοθεί πολύ γρήγορα σε μεγάλη ποσότητα μέσω της ενδοφλέβιας οδού και το παιδί ή ο ενήλικας είναι δίχως επιτήρηση» εξήγησε ο κ. Σιδεράς.

Στην τοποθέτησή του επί του θέματος, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επισήμανε πως η κεταμίνη χρησιμοποιείται από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης, ωστόσο στα χέρια ανθρώπων που δεν ξέρουν, μπορεί να γίνει ένα φονικό όπλο, γιατί σε μεγάλες δόσεις σκοτώνει.

Ο κ. Σιδεράς ανέφερε πως στη γερμανική βιβλιογραφία αναγράφεται πως η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει μέσω της άπνοιας.

Σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις του τεχνικού συμβούλου σχετικά με τον κορωνοϊό και την αμφισβήτησή του, ο κ. Σιδεράς δήλωσε πως δεν πρόκειται για δικά του λεγόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Σοκ: Για πρώτη φορά αποσπάσματα από την κρίση της Τζωρτζίνας, που βιντεοσκοπούσε η Ρ. Πισπιρίγκου

Πατρα: Όταν ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου διακινούσε ψεκασμένες θεωρίες (ντοκουμέντα)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας