19:46 Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε στις 20:00 η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Έφυγε από την πίσω πόρτα

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε στις 20:00 η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Έφυγε από την πίσω πόρτα

Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 20.00 το βράδυ κατέθετε, ενόρκως, ο Μάνος Δασκαλάκης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ που διερευνά μετά από εισαγγελική παραγγελία τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας κατάθεσης ο πατέρας των τριών κοριτσιών αναφέρθηκε λεπτομερώς στο παρασκήνιο των μυστηριωδών θανάτων και κυρίως το τι ακριβώς συνέβη λίγο πριν την κατάληξη της Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έδωσαν ιδιαίτερα μεγάλη βάση στους τσακωμούς αλλά και στις σφοδρές αψιμαχίες του ζευγαριού οι οποίοι πάντα προηγούνταν των αιφνίδιων θανάτων αλλά και της πρώτης ανακοπής της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» δυο-τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας ο Δασκαλάκης είχε αποχωρήσει από το σπίτι της οδού Μπιζανίου επειδή είχε αντιληφθεί ότι η Ρο;yλα Πισπιρίγκου είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με έναν Γιάννη.

Μετά τον θάνατο του βρέφους ο Δασκαλάκης επέστρεψε στο σπίτι αλλά αποχώρησε λίγες ημέρες μετά. Στη συνέχεια το ζευγάρι επισκέφθηκε δικηγόρους για να προχωρήσει στη διαδικασία διαζυγίου το οποίο δεν εκδόθηκε ποτέ καθώς στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα εισήχθη με αναφερόμενους σπασμούς στο Καραμανδάνειο όπου υπέστη την πρώτη δυσεξήγητη ανακοπή τρεις ημέρες αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Γιατροί καλούνται να καταθέσουν για τις αμυχές στα πρόσωπα των παιδιών που αποκάλυψε η ΜΠΑΜ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζει μηνύσεις κατά δημοσιογράφων

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας