7:30 Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: On air debate μεταξύ Κουσουλού και Κούγια για την υπόθεση της Πισπιρίγκου

Πάτρα: On air debate μεταξύ Κουσουλού και Κούγια για την υπόθεση της Πισπιρίγκου

Λίγο μετά το τέλος της συνομιλίας και τις ερωτήσεις που υπέβαλε ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στον έγκριτο ιατροδικαστή και πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρη Λέων για την υπόθεση της Πάτρας και για την κεταμίνη μια και σήμερα ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας ζήτησε να παρέμβει στο μαγκαζίνο ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Η συζήτηση και το debate ξεκίνησε με το “καλημέρα” σας μια και ο κ. Κούγιας είπε ότι άκουσε τον ιατροδικαστή, τον κ. Λέων συμπλήρωσε ο κ. Κουσουλός τον οποίο μας είπε ότι τον γνωρίζετε, για να απαντήσει ο συνήγορος της κ. Πισπιρίγκου ότι “όχι απλώς τον γνωρίζει αλλά τον έχει συνεχώς στα δικαστήρια”, έχετε συνεργαστεί συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, τον έχω τεχνικό σύμβουλο, των πελατών μου βέβαια, εγώ τον έχω προτείνει, βεβαίως δεν έχει δικαιωθεί ποτέ και δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα στις υποθέσεις τις δικές του από τις τεχνικές του γνωμοδοτήσεις και την υπόθεση του Χέντερσον (σσ του αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε στην Ζάκυνθο). και σε πολλές άλλες υποθέσεις και στην υπόθεση Πετζετάκι αν θυμάστε, ποτέ η ιατροδικαστική του άποψη δεν στάθηκε στο δικαστήριο. Εν αντιθέσει με τις ιατροδικαστές κύριες Τσιόλα, Τσάκωνα, τον κύριο Τσαντίρη που όλες οι απόψεις τους έχουν σταθεί στα δικαστήρια.

Στην συνέχεια ο κ. Κουσουλός ρώτησε τον κ. Κούγια ποια είναι η ένσταση του, ο κ. Κούγιας απάντησε ότι είναι ότι καλείται ένα άνθρωπο που είναι παντελώς άσχετος με τις δικογραφίες, δεν έχει δώσει ποτέ ένα όρκο πραγματογνώμονα στις συγκεκριμένες δικογραφίες, δεν έχει προταθεί καν ως τεχνικός σύμβουλος ούτε από την υποστήριξη κατηγορίας ούτε από την υπεράσπιση και τον καλείται μόνον αυτόν, για να παρέμβει ο κ. Κουσουλός και να πει ότι εκείνος έχει καλέσεις και άλλους και την κ. Δημακοπούλου, για σήμερα μιλάτε είπε ο κ. Κούγιας, όχι και τις προηγούμενες ημέρες είπε ο δημοσιογράφος. μιλάτε για τώρα που υπάρχει αντίλογος είπε ο κ. Κούγιας.

Στη συνέχεια η συζήτηση “άναψε” για τα καλά η συζήτηση αρχίζοντας από το γιατί δεν είναι τακτικός ιατροδικαστής ο κ. Λέων, από το μνημόσυνο του αειμνήστου που έγινε στα γραφεία των Παραπολιτικών αλλά απουσίαζε ο κ. Κουσουλός γιατί πήγε στις Αλήθειες με την Ζήνα, για τις αγωγές που ετοιμάζει και διάφορα άλλα θέματα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο τα όσα ελέχθησαν με κάθε λεπτομέρεια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα -Γρ. Λέων: Κανένας συνάδελφος δεν μίλησε γενικά για την κεταμίνη. Έδιναν τεκμηριωμένες απόψεις. Άλλαξε κάτι; Όχι

Πάτρα – Επίθεση Κούγια στους δημοσιογράφους: «Να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας